Başkan, "Mazeret Yok, Maharet Var" - Son Dakika
Yerel

Başkan, "Mazeret Yok, Maharet Var"

Başkan, "Mazeret Yok, Maharet Var"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu İzmir ziyaretinin ikinci gününü, AK Partili Kınık ve Kemalpaşa ilçe belediyelerini ziyaret ederek sürdürdü.

22.03.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu İzmir ziyaretinin ikinci gününü, AK Partili Kınık ve Kemalpaşa ilçe belediyelerini ziyaret ederek sürdürdü.

Kocaeli ve İzmir'de ki ilçe belediyelerin "Kardeş Belediyecilik" projesi kapsamın da ziyaretlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kınık ve Kemalpaşa Belediyelerini ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Günün ilk ziyaretini Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'e ve meclis üyelerine gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada gerçekleştirilen projeler ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Günün ikinci ziyaretini ise Kemalpaşa Belediyesine yapan Başkan Karaosmanoğlu'nu, burada İlçe Belediye Başkanı Arif Uğurlu tarafından karşılandı. Halka hizmet için göreve geldiklerini ve bunu başarmak için yoğun çalışılmasının gereğini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Mazeret yok, maharet vardır. İlçe Belediye Başkanlarımızı bu inançla olacaklarından eminim. Çünkü bizim siyasi anlayışımızda mazeretler arkasına sığınılmadan halka hizmet vardır" dedi.

İzmir'in doğa harikası ilçelerinden birisi olan Kınık'ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada belediye yetkilileriyle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in gerçekleştirdiği sunumda, ilçenin son durumu hakkında Başkan Karaosmanoğlu'na genel bilgi verildi. Mevcut son durum hakkında bilgilendirilen Başkan Karaosmanoğlu'na, Kınık'ta ki alt yapı ve üst yapı noktasında ki gereksinimleri içeren bilgilerde verildi. Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu'nun ziyareti nedeniyle, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyaretleri bize onur ve şeref verdi. Örnek bir belediye başkanı olan abimizin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Kendisi bizleri Kocaeli'ye davet etti. Proje ekibimizle başkanımızı ziyaret edeceğiz" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, "Doğa harikası ve verimli arazilere sahip Kınık'ta, çok güzel bir Belediye Başkanımız var. AK Partili Belediyecilik de halkımızı önemsiyoruz ve değer veriyoruz. Bunun ispatı da hizmetlerimizle oluyor. Daha yaşanabilir bir kent için mücadele edeceğiz. AK Partili Belediyemiz altyapı ve üst yapılarıyla birlikte sosyal donatılarının da olduğu Kınık'ı, daha güzel yaşanabilir bir kent için dantel örer gibi sabırla yeniden imar edeceklerdir. Belediye Başkanlarımız kararlı, azimli, donanımlı ve iş bilir olmasıyla birlikte teşkilatlarıyla arzu edilen kenti daha yaşanabilir olmasını sağlayacaklardır. Bunun için şuan en önemli çalışma bilgi paylaşımıdır. Bir kadro da bilgi, iman, inanç heyecan ve umut varsa hizmet gerçek olur. Bilgi ve tecrübe paylaşımının bu belediyelerimiz için çok daha önemli olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un da eşlik ettiği ziyaretlerde, günün ikinci durağı İzmir'in saklı bahçesi Kemalpaşa Belediyesi oldu. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun kent hakkında bilgi vermesiyle devam eden görüşmelerde, özellikle yetişmiş teknik personel noktasında tecrübe paylaşımının yapılması üzerinde duruldu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ziyaretlerin temelinde bilgi ve tecrübe paylaşımının olduğunu ifade etti. Kemalpaşa Belediyesi'nin enerjisinin yüksek olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, İzmir'de ki AK Partili ilçe belediyelerinin hizmet için inançlı ve kararlı olduğunu söyledi. Başkan Karaosmanoğlu ziyaretlerini tamamlayarak Kocaeli'ye geri döndü. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan, 'Mazeret Yok, Maharet Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement