Başkan Mehmet Keleş, "Baba Fedakarlığın Sembolüdür" - Son Dakika
Yerel

Başkan Mehmet Keleş, "Baba Fedakarlığın Sembolüdür"

Başkan Mehmet Keleş, "Baba Fedakarlığın Sembolüdür"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş "Türk geleneğinde ailenin temel direği olarak görülen, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeleyen tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum" dedi.

19.06.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş "Türk geleneğinde ailenin temel direği olarak görülen, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeleyen tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Babalar Günü mesajı şu şekilde; "Geleceğimizin emanetçisi çocuklarımızın kahramanı, onlara hayatı öğreten, güven duygusunu aşılayan 'babaların' günü bugün. Baba figürü, Türk toplumunda ailede büyük bir yer tutar. Bir ömür boyu evlatlarına tecrübeleriyle yol gösterici olarak bu yolda maddi ve manevi tüm olanaklarını evlatları için seferber eder. Bu sebepledir ki babalara hak ettiği itibar tek bir gün değil, onlar gibi bir ömür boyu, karşılıksız bir şekilde gösterilmelidir. Türk geleneğinde ailenin temel direği olarak görülen, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeleyen tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mehmet Keleş, 'Baba Fedakarlığın Sembolüdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement