Başkan Mehmet Kocadon: "Chp Muğla'da ve Bodrum'da Kazanacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Mehmet Kocadon: "Chp Muğla'da ve Bodrum'da Kazanacak"

Başkan Mehmet Kocadon: "Chp Muğla\'da ve Bodrum\'da Kazanacak"

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Turgutreis Beldesi’nde ziyaretlerde bulundu.

01.03.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum'un Turgutreis Beldesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Büyükşehir Yasası ile 30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Bodrum'un mahallelerinden biri halini alacak Turgutreis Beldesi'nde vatandaşlar, Bodrum Belediye Başkanı'nı karşıladı. Vatandaşların daveti üzerine beldeye gelen Başkan Kocadon, vatandaşlarla sarılıp kucaklaştı. Turgutreis Bahçelievler Mangalcı Restaurant'ta toplanan vatandaşlar Başkan Kocadon'a "yolun açık olsun" diyerek destek verdi.

"CHP KAZANACAK! MUĞLA'DA DA, BODRUM'DA DA"

Başkan Kocadon yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasasıyla beraber belde belediyelerinin kapandığını ifade ederek, "30 Mart bir milat. Bu seçimlerin ardından bu güzel beldelerimiz mahalle olacak. Ben Turgutreis gibi, Yalıkavak gibi beldelerimizin kapanmaması taraftarıyım. Ancak kapanma kararı alındı. Biz bu süreçte çok hızlı bir şekilde büyükşehir ile koordineli olarak çalışarak sorunların üstesinden geleceğiz. Biliyorsunuz bu düzenlemeyle birçok çalışma büyükşehire geçiyor. Ancak 30 Mart'ta Muğla'da da Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak, Bodrum'da da Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak"dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mehmet Kocadon: 'Chp Muğla'da ve Bodrum'da Kazanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement