Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve Celal Doğan'a İstanbul'da Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve Celal Doğan'a İstanbul'da Sevgi Seli

Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve Celal Doğan\'a İstanbul\'da Sevgi Seli

İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından düzenlenen 14. Gaziantep Yiyecekleri Şenliği’ne katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Celal Doğan halkın büyük ilgi ve sevgi seliyle karşılandı.

22.09.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından düzenlenen 14. Gaziantep Yiyecekleri Şenliği'ne katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Celal Doğan halkın büyük ilgi ve sevgi seliyle karşılandı.

İstanbul Kadıköy Özgürlük Parkında gerçekleştirilen 14. Gaziantep Yiyecekleri Şenliği'ne katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, etkinlik alanında vatandaşların sevgi seli ve ilgisiyle karşılandı.

Vatandaş bir anda Başkan Tahmazoğlu'nun etrafını sararak Şahinbey İlçesinde yapılan kentsel dönüşüm ve diğer çalışmalarla ilgili sorular sorarak elde edilen başarının sırlarını öğrenmek için adeta soru yarışına başladı.

Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük nüfusa sahip olan ve yapılan hizmetlerle sık sık Türkiye gündemine gelen Başkan Tahmazoğlu, Gaziantep dışında yaşayan Gazianteplileri bu tür etkinliklerde yalnız bırakmadığını ve önümüzdeki dönelerde de bırakmayacağını ifade ederek, "İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Tahir Tekin Öztan'ı kutluyorum. Beklediğimin üzerinde mükemmel bir organizasyon. Esnafımızı ziyaret ederken gördüğümüz büyük ilgiden dolayı çok mutluyum. Gösterilen bu sevgi yapılan başarılı işlerin ve hizmetlerin geri dönüşüdür. Başkanlığımız süresince üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim" dedi.

ŞENLİKTE CELAL DOĞAN'A SEVGİ SELİ

14. Gaziantep Yiyecekleri Şenliği'ne katılarak Gazianteplileri yalnız bırakmayan Gaziantep Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Celal Doğan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken vatandaşlar geçmişte yaptığı büyük hizmetlerden dolayı Celal Doğan'ı kucaklayarak teşekkürlerini dile getirdi.

Vatandaşların sevgi seliyle karşılaşan Celal Doğan, "Gaziantep ve Gaziantepliler benim için her zaman olduğu gibi hayatımın önceliğidir. Halkımız kendisine hizmet edenleri asla unutmaz. Esas olan halka hizmet etmektir. Gaziantep bugün bütün özellikleriyle İstanbul'daki bu etkinlikte kamuoyuna açılıyor. Bu güzel organizasyona katılmak benim içinde büyük önem taşıyor. Gaziantepli olmakla gurur duyuyorum. Gaziantep'in bundan sonraki süreçte de tanıtıma ihtiyacı var. Daha komplike bir organizasyonla sadece yöresel yiyecek ve içecekleriyle değil, sanayi ürünleriyle ve diğer özellikleriyle birlikte tek çatı altında tanıtılmalıdır. Kadıköy Selami Çeşmede bizleri ağırlayan İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Tahir Tekin Öztan'a ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Zaman zaman vatandaşın izdihama varan ilgisinden çok memnun olduğu gözlenen Celal Doğan esnafla uzun uzun sohbet ederek şenlik alanından ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve Celal Doğan'a İstanbul'da Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement