Başkan Metin Oral'dan Taşköprü Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Metin Oral'dan Taşköprü Belediyesi'ne Ziyaret

Başkan Metin Oral\'dan Taşköprü Belediyesi\'ne Ziyaret

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen’in makamında konuk oldu.

19.05.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen'in makamında konuk oldu.

Yalova İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YAKAB) Mayıs Ayı Meclis toplantısının ardından Birlik Başkanı Dr. Metin Oral ve diğer belediye başkanları, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen'i makamında ziyaret etti. YAKAB ve Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Selçuk Atasoy, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette yapılan çalışmalar ile yeni projeler ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye başkanı arkadaşlarına teşekkür etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Metin Oral'dan Taşköprü Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement