Başkan Naim Evin Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Naim Evin Güven Tazeledi

Başkan Naim Evin Güven Tazeledi

Ordu’nun Kumru İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda mevcut başkan güven tazeledi.

18.02.2017 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda mevcut başkan güven tazeledi.

Kooperatif binasında yapılan genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Kumru Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Naim Evin, "Genel kurulumuzun hayırlı olmasını yüce Allah'tan diler, hepinizi yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarım adına saygı, sevgi, muhabbetle selamlarım" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından divan heyetinin seçimine geçildi. Verilen önergeyle Divan Başkanlığına Ordu- Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ayhan Baş seçildi. Divan Başkanı Yüksel Kaya, alınacak kararların ülke ile bölge esnaf ve sanatkarlarına hayırlı olmasını diledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından yönetim ve denetim kurulu raporu, bilanço ve gelir gider tabloları okundu. Daha sonra ise yönetim ve denetim kurulu ibra edilerek, 2017 yılı tahmini bütçesi karara bağlandı. Ardından yapılan seçimde mevcut Başkan Namık Evin, yeniden Kumru İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı seçildi.

Tek liste olarak girdiği seçimlerde üyelerinin tamamının oyunu alan Başkan Namık Evin, tekrar güven tazeleyerek başkan oldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Naim Evin Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement