Başkan Odabaşı: "Halka Hizmet Etmenin Hakk"A Hizmete Bir Vasıta Olduğunun Bilincindeyiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Odabaşı: "Halka Hizmet Etmenin Hakk"A Hizmete Bir Vasıta Olduğunun Bilincindeyiz"

Başkan Odabaşı: "Halka Hizmet Etmenin Hakk"A Hizmete Bir Vasıta Olduğunun Bilincindeyiz"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Bizler halka hizmet etmenin Hakk'a hizmete bir vasıta olduğunun bilincindeyiz" dedi.
Gölbaşı Şefikat Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organizesinde Gölbaşı Semerkand İletişim...

23.11.2013 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Bizler halka hizmet etmenin Hakk'a hizmete bir vasıta olduğunun bilincindeyiz" dedi.

Gölbaşı Şefikat Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organizesinde Gölbaşı Semerkand İletişim Merkezi'nin desteğiyle Gölbaşı Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 'Muhabbet Gecesi'nde konuşan Başkan Odabaşı, "Bizler halka hizmet etmenin Hakk'a hizmete bir vasıta olduğunun bilincindeyiz. Bu güzel muhabbet gecesinde, bu kardeşlik saatinde sizlerle birlikte olmaktan, bu güzel atmosferi sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyorum. Hepimiz dünyaya sevgiyi yaymış, sepeti sevgi çiçekleriyle dolu, hakka giden yolu, sevgiyle arşınlamayı tavsiye etmiş, Müslüman'ı birbirine kardeş kılmış hepimizi büyük bir aileye dönüştüren bir dinin mensubuyuz. Bu nedenledir ki ne vakit konu kardeşlikten, aileden, muhabbetten açılsa yüreğimiz kabarır, kalbimiz çarpar. Bizler de Gölbaşı Belediyesi olarak her yaptığımız işte, her attığımız adımda öncelikle samimiyet ve sevgiyle hareket ediyoruz. Çünkü bizler halka hizmet etmenin Hakk'a hizmete bir vasıta olduğunun bilincindeyiz. Hiç şüpheniz olmasın ki; Cenab-ı Allah izin verdiği sürece hep birlikte daha nice muhabbet gecelerini, kardeşlik saatlerini hep birlikte geçireceğiz. Hem bu güzel gecede bir arada olmamıza vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programda Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na desteklerinden ve katkılarından dolayı Semerkant Gölbaşı Şube Başkanı Adnan Geyik tarafından teşekkür plaketi verildi.

Programda Dursun Ali Erzincanlı birbirinden güzel naat-ı şerifleriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Mikail Şimşek'in sunuculuğunu yaptığı programda Servet Tekin sevilen ilahileriyle sahne aldı. Programda ayrıca çizimini Ömer Faruk Elmas'ın yaptığı "Semerkand'dan Anadolu'ya" adlı kum sanatı gösterisini Emrah Yardımcı seslendirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Odabaşı: 'Halka Hizmet Etmenin Hakk'A Hizmete Bir Vasıta Olduğunun Bilincindeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement