Başkan, Önce Nikah Kıydı Sonra Horon Tepti - Son Dakika
Güncel

Başkan, Önce Nikah Kıydı Sonra Horon Tepti

Başkan, Önce Nikah Kıydı Sonra Horon Tepti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün önce nikah kıydı sonra horon tepti.

23.12.2013 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün önce nikah kıydı sonra horon tepti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Tepecikli Çakır ve Durmuş ailelerin isteklerini kırmayarak çocuklarının nikahını kıydı. Hızını alamayan davetliler, Akgün'ü horona davet etti.

Eski dostu olan Zeki Durmuş'un oğlu Suat'ın Erdoğan Çakır'ın kızı İlknur ile hayatlarını birleştirdikleri geceye vesile olan Akgün, genç çifti törenin ardından kurulan düğün halayında da yalnız bırakmadı. İlknur-Suat çiftine mutlu bir aile birlikteliği dileyen Akgün, memleketi olan Trabzon'un geleneksel dansı horonda da yerini aldı. Davetliler ile birlikte horon tepen Akgün "Mutluluk Şehri Büyükçekmece" fotoğrafının altında Büyükçekmecelilerle birlikte eğlendi.

Vatandaşlarla sohbet eden Akgün, gelen soruları cevaplandırdı. Tepecik'te iki düğün salonunun yapımının devam ettiğini söyleyen Akgün, "Önümüzdeki yaz aylarının başında faaliyete geçirmeyi planlandığımız biri bin kişilik diğeri de 500 kişilik iki düğün salonunda Tepecikliler ücretsiz olarak düğünlerini, nişanlarını ya da farklı cemiyet toplantılarını yapabilecekler. 10 gün içerisinde de özellikle Tepecikli kadınlara büyük faydası olacak Tepecik Nejat Uygur Eğitim ve Kültür Merkezi de hizmete geçiriliyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan, Önce Nikah Kıydı Sonra Horon Tepti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement