Başkan Oral'dan Zabıta Personeline Yemek - Son Dakika
Yerel

Başkan Oral'dan Zabıta Personeline Yemek

Başkan Oral\'dan Zabıta Personeline Yemek

Yalova’nın Altınova Belediye Başkan Vekili Ali Koçal, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 190. Yıldönümü nedeniyle Zabıta Amirliği personeline yemek verdi.

07.09.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Altınova Belediye Başkan Vekili Ali Koçal, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 190. Yıldönümü nedeniyle Zabıta Amirliği personeline yemek verdi.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği personeline verilen yemeğe, Başkan Vekili Koçal'ın yanı sıra Meclis üyeleri Mustafa Sarıgül ve Birol Bayram, Albel Şirket Müdürü Temel Gül Baş, Fatih Çeviker, Altınova Belediyeye Zabıta Amiri Salih Akbaş, zabıta personeli Ensar Sarıgül, Şahin Bozan, İlker Gülbahar ve Yavuz Sazil katıldı.

Zabıtaların önemli ve zor bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Altınova Belediye Başkan Vekili Ali Koçal, "Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği, ilçemiz ve vatandaşlarımız için özveriyle görevlerini yerine getirmekte, 7 gün 24 saat çalışmaya devam etmektedir. Özverili çalışmaları için zabıta Amirimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Oral'dan Zabıta Personeline Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement