Başkan Oral, Özel Ziyaretçilerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Oral, Özel Ziyaretçilerini Ağırladı

Başkan Oral, Özel Ziyaretçilerini Ağırladı

Özel Atletizm Bölge Şampiyonası’nda 4 sporcuyla 4 madalya alan Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü sporcuları Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

31.03.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Atletizm Bölge Şampiyonası'nda 4 sporcuyla 4 madalya alan Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü sporcuları Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret etti.

Özel Sporcular Federasyonu'nun Antalya'da yapılan Atletizm Bölge Şampiyonasına katılan Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü'nden 4 sporcu 4 madalya aldı. Antalya'daki şampiyonada; Melihcan Özen gülle atma ve 400 metre koşuda birinci, Onur Mete Uğurlu 400 metrede 2'nci, Serhat Yiğit gülle atmada 3'üncü olurken, Erdem Kırtepe de 100 metrede yarıştı. Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulüp Başkanı Erdem Çoşkuner, kulüp yöneticileri Ali Özcan ve Mesut Uçar ile Antalya'dan 4 madalya ile dönen sporcular, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştılar.

Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü'nün 3 aylık bir geçmişe sahip olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Erdem Coşkuner, "Sporcularımıza 8 yaşında itibaren lisans çıkartabiliyoruz. Şu an kulübümüz bünyesinde 15 lisanslı sporcu var. 3 ay içerisinde masa tenisi ve yüzme şampiyonalarına katıldık. Son katıldığımız atletizm müsabakalarında 4 madalya aldık. 15 Nisan tarihinde Kocaeli Üniversitesi'nde Sabancı Vakfı organizasyonuyla Özel Olimpiyatlar seçmelerine 9 sporcu ile katılacağız. Amacımız milli takımlarımıza sporcular vermek. Bize destek veren Başta belediye Başkanımız Metin Oral olmak üzere herkese teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Başta bu işe gönül veren öğretmen ve velilerimizi yürekten kutluyorum. Tüm sporcu kardeşlerimi de kutluyorum. Bu sporcu kardeşlerimiz birçok gencimize çok güzel örnek oluyor. Biz de sizlere elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Destek bizden, başarı sizden" diye konuştu.

Öte yandan ziyarette Belediye Meclis üyeleri Fevzi arıcı ve Bilal Ok da hazır bulundu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Oral, Özel Ziyaretçilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement