Başkan Özakcan, Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özakcan, Dualarla Görevine Başladı

Başkan Özakcan, Dualarla Görevine Başladı

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre istirahat ettikten sonra görevine kaldığı yerden dualarla başladı.

08.09.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre istirahat ettikten sonra görevine kaldığı yerden dualarla başladı. Tam iyileşmemesine rağmen sabah saatlerinde belediyeye gelen Başkan Özakcan, personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

Aydın Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Nazilli'de geçirdiği trafik kazasında yaralandıktan kısa süre sonra görevine başladı. Efeler Belediyesi hizmet binası önünde Efeler Belediyesi Meclis üyeleri, Efeler Belediyesi'ne bağlı 83 mahalle muhtarı, personel ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan Mesut Özakcan, tam olarak iyileşmemesine rağmen görevinin başına geçti. Dualar ve kurban kesimi ile 'kaldığı yerden devam' diyen Başkan Özakcan, sol kolundaki kırık nedeniyle bir süre kolu askılı bir şekilde görevine devam edecek.

Kötü bir trafik kazası geçirdiklerini ifade eden ve genel sağlık durumu ile ilgili olarak konuşan Özakcan, "Allah bizi korudu ve bağışladı. Kaza anında da ağzımdan çıkan ilk söz 'Allahım bizi koru' oldu. Çok şükür içinden sağ çıkılamayacak bir araçtan böylesine hafif kırıklarla sağ salim çıktık ve kurtulduk. Sağlık durumumuz ile ilgili olarak da kırıklarla ilgili tedavi bir süre sürecek ve zamana ihtiyacımız var" dedi.

"VİCDANİ OLARAK RAHATIZ"

Kazanın sebebiyet noktasında da vicdani olarak rahat olduklarını kaydeden Mesut Özakcan, "Bizler sürat meraklısı değiliz. Bizler kurallara uyan ve herkesin de uyması gerektiğini savunan, söyleyen kişileriz. Dilerim ki bütün kamuda çalışan ve bütün direksiyon başında olan yurttaşlarımız trafik kurallarına riayet eder, sürat yapmadan varmak istedikleri yere ulaşırlar. Kazadan sonra Nazilli'de başlayan sağlık sürecimiz Aydın'da devam etti. Bu süre içerisinde ilgi ve alakasını eksik etmeyen bütün herkese, dualarıyla 'acil şifa' ve geçmiş olsun dilekleri ileten bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bundan sonra hiçbirimize böyle kazalar yaşatmasın diyerek sözlerini noktaladı..

BİR SÜREDİR EVİNDE İSTİRAHAT EDİYORDU

Bilindiği üzere; Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, 2 Eylül Salı günü Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin yerel yönetimlere devredilmesi noktasındaki çalışma için Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'e ziyarete giderken Nazilli ilçesinde trafik kazası geçirmişti. İlk tedavisi Nazilli Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra aynı gün ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Başkan Özakcan, 3 Eylül Çarşamba günü sol kolunda kırık olduğu için bir operasyon geçirerek platin takılmıştı. Bir gün sonra da hastaneden taburcu olan Özakcan, bir süredir evinde istirahat etmekteydi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özakcan, Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement