Başkan Özakcan; "Öyle Bir Şeyi Düşünmek İstemiyorum" - Son Dakika
Yerel

Başkan Özakcan; "Öyle Bir Şeyi Düşünmek İstemiyorum"

Başkan Özakcan; "Öyle Bir Şeyi Düşünmek İstemiyorum"

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Belediye Meclisi’nin son 3 toplantısına katılmayan CHP’li belediye meclis üyeleri hakkında konuştu.

07.08.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Belediye Meclisi'nin son 3 toplantısına katılmayan CHP'li belediye meclis üyeleri hakkında konuştu.

Efeler Belediyesi Ağustos ayı 2. Belediye Meclisi toplantısı Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinden Barış Altıntaş, Evrim Karakoz, Tuncay Olgun, Ufuk Güneş, Gandeher İlhan, Mahmut Yüce, Nedim Güraydın, Yusuf Temel ve Özcan Petekkaya mazeretli olarak katılmadı. Meclis toplantısının ardından Başkan Özakcan, son 3 meclis toplantısına mazeretli olarak katılmayan CHP'li belediye meclis üyeleri hakkında konuştu.

"KASIT OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Meclis üyelerinde bir kasıt olduğunu düşünmediğini ifade eden Özakcan, "Bu konuda kasıt olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarımız mazeret dilekçelerini göndermişler, biz de iyi niyetle mazeretlerini meclisimizce oylayıp kabul ettik. Mazereti olan arkadaşlarımızın mazeret dilekçelerini meclisimize iletmek suretiyle, meclise katılmama hakları vardır. Mazeretsiz olarak katılmak uygun değildir. Bu mazeretlerin süreklilik kazanacağını düşünmüyorum. Arkadaşlarımızın zaman içerisinde mazeretlerinden kurtulacaklarını ümit ediyorum" dedi.

"ÖYLE BİR ŞEYİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM"

Gazetecilerin, "Meclis üyelerinin mazeretleri meclis oylamasında kabul edilmezse ne olacak?" sorusuna ise Özakcan, "Öyle bir şeyi düşünmek istemiyorum" diyerek yanıtladı.

ÖZAKCAN, "BÜYÜKŞEHİR KENDİ PARTİLERİNİ CEPTE KEKLİK GÖRÜYOR" DEMİŞTİ

Başkan Özakcan geçtiğimiz Haziran ayında makamında gazetecileri ağırlamış ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Belediye hizmet binası için Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden daha önce Carrefoursa Alışveriş Merkezi tarafından kullanılan alanı istediklerini ancak olumsuz yanıt aldıklarını ifade etmiş, "Büyükşehir ile uyum içinde çalışmak için aynı partili olmak yetmiyor. Kendi partilileri cepte keklik görülüp, muhalefette olan ilçe belediyeleri daha değerli oluyor" demişti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özakcan; 'Öyle Bir Şeyi Düşünmek İstemiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement