Başkan Özaltun'dan Pazar Esnafı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Özaltun'dan Pazar Esnafı Ziyareti

Başkan Özaltun\'dan Pazar Esnafı Ziyareti

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel pazar yeri ve balık hali esnafını ziyaret etti.

13.08.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel pazar yeri ve balık hali esnafını ziyaret etti.

Pazar yerinde satıcılarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Özaltun, pazar alışverişine çıkan vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlardan gelen istekleri de not ettiren Özaltun, buradaki balık halinde faaliyet gösteren esnafı da ziyaret etti. Balık hali esnafı ile bir süre sohbet eden Özaltun, Beyşehir'de sık sık bu tür esnaf ziyareti yapmaya büyük özen gösterdiklerini belirterek, "Hem esnafımızla, hem de vatandaşlarımızla bu tür gezi ve ziyaretlerimizde bir araya gelerek, hasbıhal ediyoruz. Varsa istek ve taleplerini bizzat kendi ağızlarından dinleyerek ilgili birimlerimize gerekli talimatlarımızı veriyoruz. Halkımızın içerisinde onlarla sürekli istişare halinde olmanın hizmet üretme noktasındaki artılarını da bizzat görüyoruz. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın Belediye hizmetlerinden memnuniyetini dile getirmesi de bizleri ayrıca memnun ediyor" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özaltun'dan Pazar Esnafı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement