Başkan Özaltun, Huğlu'ta Mahalle Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Özaltun, Huğlu'ta Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Özaltun, Huğlu\'ta Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, “yerinde yönetim, yerinde hizmet” kapsamında Huğlu Mahallesi sakinleriyle buluştu.

26.05.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, "yerinde yönetim, yerinde hizmet" kapsamında Huğlu Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Belediye Başkanı Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel'le birlikte Huğlu Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle düzenlenen sohbet toplantısında, Huğlu Mahallesi'nde TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan toplu konut projesi ve teknik detaylarıyla ilgili vatandaşlar da bilgilendirildi. Belediye Başkanı Özaltun Huğlu Mahallesi'nde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, mahalle sakinleri de belediye ve diğer konularla ilgili yaşadıkları sorunlardan söz etti, taleplerini sıraladı. Vatandaşlar, av tüfeği üretim merkezi olan bölgedeki sanayileşmeye dikkat çekerken, 112 Acil Yardıım hizmetleri ile ilgili bölgede bir istasyon kurulmasını istediklerini belirtti. Vatandaşlar, yöreye getirilen hizmetlerden dolayı Başkan Özaltun'a teşekkür ederken, özellikle içme suyu ile ilgili sorunun çözülmesinden dolayı mahalle sakinleri olarak Konya Büyükşehir ve Beyşehir Belediyesi'ne minnettar olduklarını dile getirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği sohbet toplantısının ardından Huğlu Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir silah fabrikasını da ziyaret ederek, çalışmalarla alakalı ilgililerden bilgiler aldı. Başkan Özaltun'un yerleşim merkezindeki ziyaret programlarına Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman da eşlik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özaltun, Huğlu'ta Mahalle Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement