Başkan Özcan'dan İddialı Çıkış - Son Dakika
Yerel

Başkan Özcan'dan İddialı Çıkış

Başkan Özcan\'dan İddialı Çıkış

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yapılan bütün anketlerde hem Büyükşehir’de hem de Gülnar’da seçimi kazandıkları sonucunun çıktığını iddia ederek, zaferini ilan etti.

25.03.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yapılan bütün anketlerde hem Büyükşehir'de hem de Gülnar'da seçimi kazandıkları sonucunun çıktığını iddia ederek, zaferini ilan etti.

CHP'nin 4. dönem için de aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan, seçim çalışmalarını Gülnar'da sürdürdü. Özcan, Gülnar Adliye Binası önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ve CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatma Halide Ak'ın katıldığı mitingde iddialı konuşan Özcan, "Yapılan bütün anketler hem Büyükşehir'de hem de Gülnar'da seçimi kazandığımızı gösteriyor. Zaferimiz şimdiden hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Sadece asfalt döken belediye değil, insana yatırım yapan bir belediye olduklarını vurgulayan Özcan, Gülnar için hazırladıkları projeleri anlattı. 'Dost Eli Projesi' kapsamında yaptıkları ücretsiz gezici sağlık hizmetinin bütün ilçelere ulaşacağını dile getiren Özcan, şöyle devam etti: "Hiç kimse ilaç parası dahi ödemeyecek. Ev eşyası ve giysi bankası ile ekmek fabrikası projelerimiz sayesinde dar gelirli vatandaşlarımıza büyük anlamda destek olacağız. Ayrıca kongre merkezi ve kadın sığınma evleri yapacağız. 30 Mart'tan sonra Gülnar'a her ay Atatürkçü, çağdaş, bizleri geriye değil, ileriye taşıyacak olan sanatçıları davet ederek konserler düzenleyeceğiz."

Belediyenin taşeron firmalarında Gülnar'da çalışacak olan işçilerin Gülnar halkından seçileceğini kaydeden Özcan, "Böylece işsizlik sorununa çözüm üretmiş oluyoruz. Öğrenci yurtları yapacağız ve öğrencilerimize burs vereceğiz. Ücretsiz meslek edindirme ve yabancı dil kursları ile müzik, kültürel ve sportif kurslar da vererek, gençlerimize gelecek sağlıyoruz. Okula giden çocuklarımıza yapmış olduğumuz kırtasiye yardımı yeni dönemde de devam edecektir" ifadelerini kullandı.

CHP iktidarı ile ilk önce taşeronlaşmanın kaldırılacağının altını çizen Özcan, şunları kaydetti: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözünü yerine getireceğiz ve taşeronlaşmayı kaldırıp, kadrolaşmanın önünü açacağız. Ayrıca Gülnar halkı, yıllarca yoksun kalan hizmete bizimle kavuşacak. Cumhuriyet Halk Partisi, size sahip çıkan tek partidir. Pazar günü yapılacak olan seçimde oyunuzu, Mersin'in ve ilçelerimizin kaderine pozitif yön verecek olan CHP'ye verin." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özcan'dan İddialı Çıkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement