Başkan Özcan, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Özcan, Gazetecilerle Buluştu

Başkan Özcan, Gazetecilerle Buluştu

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

10.01.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensupları ile bir araya geldi.

Niksar Ayvaz İşletmesi'nde düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Özcan, gazetecilerin özverili şekilde çalışmasını yürüttüğünü kaydetti. Gazeteciler gününde bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Özcan, "Çeşitli zorluklar içinde toplumun bilgilendirilmesini, günün 24 saatini özverili bir biçimde çalışarak, doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ulaştırmayı amaç edinen sizler önemli bir görevi üstlenerek toplumun sesi oluyorsunuz. Mesai mefhumu gözetmeksizin kendi günlerinde dahi çalışan ilimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceğinize inanıyorum. Bu vesileyle siz değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık ve mutluluk içerisinde ulaşmanızı diliyorum" dedi.

Ayvaz Suyu'na yapılan yatırımlara değinen Başkan Özcan, "Ayvaz Suyumuzun bilinen tarihi bin 400 yıldır. Suyumuz yıllardır şifası ile ün salmış ve Evliya Çelebi'nin meşhur Seyahatnamesinde; 'Şehrin kıble tarafı dışında, haylice mesafede güzel ve küçük binalı bir ılıca vardır. Suyu çok faydalıdır. Gayet güzel ve lezzetli hayat suyudur. Birçok hastalığa faydalı olduğundan dört taraftaki memleketlerden Temmuz'da buraya nice bin aile gelip tedavi için yıkanırlar, suyundan içip memleketlerine dönerler. Meşhur ve güzel bir ılıcadır' sözleri ile yer almıştır. Göreve geldiğimizde fabrikamız aylık 60 bin TL zarar ediyordu. Bunun nedeni ise makinelerimiz günün şartlarına uygun değildi. İşletmemize yaklaşık 6 milyon TL yatırım yaparak bu zararı önledik. Yıl sonunda baktığımızda fabrikamız kar durumuna geçtiğini gördük. 2015 yılı bizlerin emekleme dönemiydi. Bu yıl artık ayağa kalkıyoruz. Günler geçtikçe fabrikamız daha da güçleniyor" diye konuştu.

"MAHALLELERE YAKLAŞIK 6 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK"

Ayvaz İşletmesi'ne yapılan 6 milyon TL haricinde, merkezde bulunan 25 mahalleye de yaklaşık 6 milyon TL yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Özcan, "Toplamda yaptığımız bu yatırımları mahallelerimize yapabilirdik. Bizler fabrikamızı geliştirirsek buradan elde ettiğimiz bu kar ile ilçemize yatırım yapmayı planlıyoruz. Ben şuna inanıyorum ki, fabrikamız ayağa kalkarsa, Niksar ayağa kalkar" dedi.

Ayvaz İşletmesini gezdirerek basın mensuplarına bilgi veren Başkan Özcan, ayrıca Roma Arsenali, Niksar Kalesi ile Niksar Belediyesi Giyim Marketle ilgili de yerinde açıklamalarda bulundu. Düzenlenen programa ayrıca Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Tokat Belediyesi Basın Yayın Müdürü Mehmet Akif Erten de katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özcan, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement