Başkan Özcan: "Gelecek Nesillere Yatırım Yapıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Özcan: "Gelecek Nesillere Yatırım Yapıyoruz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Silifke'nin Atayurt Beldesi ile Toros Mahallesi'nde düzenlenen mitingde halkla kucaklaştı.

28.03.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke'de değişimi dört gözle bekleyen Silifkeliler, Başkan Macit Özcan'ın yeni dönem projelerini ilgiyle dinledi. Atayurt'ta ve Toros Mahallesi'nde binlerce vatandaşa hitap eden Başkan Macit Özcan, "Gözlerinizdeki ışık, yüreğinizdeki coşku, bu kalabalık, 31 Mart sabahı Silifke'de güneşin bir başka doğacağını gösteriyor" dedi.

Silifke'de yıllardır temiz içme suyu sıkıntısı yaşandığını söyleyen Başkan Macit Özcan, "Gerekli yasal izinler alındıktan sonra, Göksu Nehri üzerine son teknolojiye uygun bir içme suyu arıtma tesisi inşa edeceğiz. Böylece, Silifke'yi sağlıklı içme suyuyla buluşturacağız. Şu zamanda ilçelerimizde hala içme suyu sıkıntısı yaşanmasını kabullenmek mümkün değil. Halkını bir içme suyundan bile mahrum bırakan bir yönetimi bu halk, 30 Mart'ta yok sayacaktır. Bundan böyle Büyükşehir'e bağlanmış olmanın ayrıcalığını Silifkeli vatandaşlarımız da yaşamış ve hak ettikleri hizmetlere kavuşmuş olacaktır" diye konuştu.

Gelecek nesillere yatırım yapacak projeler ürettiklerini vurgulayan Başkan Macit Özcan,"100 kişilik ekibimizle bakıma muhtaç yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza evinde sağlık ve temizlik hizmeti veriyoruz. Bu hizmeti Silifke'de de gerçekleştireceğiz. Ev eşyası ve giysi bankası ile ekmek fabrikası projemiz ile dar gelirli vatandaşlarımıza destek vereceğiz. Öğrenci yurtları yapacağız ve öğrencilerimize burs vereceğiz. Ücretsiz meslek edindirme ve yabancı dil kursları ile müzik, kültürel ve sportif kurslar da vererek, gençlerimize gelecek sağlıyoruz. Okula giden çocuklarımıza yapmış olduğumuz kırtasiye yardımı yeni dönemde de devam edecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özcan: 'Gelecek Nesillere Yatırım Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı
    18:38 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; CHP’nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla seçim turu yaptı. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında geçen turda, seçim otobüsünün önünü kesen yurttaşlara kısa konuşmalar yaptı. İmamoğlu, Eyüpsultan Rami’deki konuşmasında, “Ekrem İmamoğlu kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok. Ekrem İmamoğlu’na talimat veren, fikrini söyleyen 16 milyon İstanbullu var. İstanbullu ne derse, İstanbul'u ne isterse onu yapar” ifadelerini kullandı.


Advertisement