Başkan Özcan İtfaiyecilerle Kahvaltı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özcan İtfaiyecilerle Kahvaltı Yaptı

Başkan Özcan İtfaiyecilerle Kahvaltı Yaptı

Tokat’ın Niksar İlçe Belediye Başkanı Özdilek Özcan “İtfaiye Haftası”nı personeli ile kutladı.

01.10.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar İlçe Belediye Başkanı Özdilek Özcan "İtfaiye Haftası"nı personeli ile kutladı.

25 Eylül- 01 Ekim tarihleri arasında her yıl kutlanan "İtfaiye Haftası" dolayısıyla Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar İtfaiye Müdürlüğü'nde bir kahvaltı verdi.

İtfaiyeciler haftasını kutlayan Başkan Özcan, "Gerçekten itfaiye biriminde çalışan arkadaşlar, çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Her an tehlike içerisinde, her an insanları koruma noktasında önemli işler yapıyorlar. Bu anlamlı görevi yaptıkları için, ben hepsine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Niksar insanına sağlıklı ve huzurlu bir ortamı sağladıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah kolaylık versin, başarılar diliyorum" diye konuştu.

İtfaiyeyi güçlendirmek için çalışma yaptıklarını belirten Başkan Özcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hep itfaiye müdürlüğümüzün daha güçlü olması için çalışmalar içerisine girdik. Bunun için de ihtiyaç duyduğumuz iki tane itfaiye aracının iller bankası kredisiyle alınmasında belediye meclisimiz tarafından karar verildi. Alacağımız araçlar teknolojinin bize sunduğu son yeniliklere sahip olmasını istiyoruz, çünkü bu milletin parası hepimizin parası. Bu paraları doğru ve düzgün bir yerlerde harcayıp amacına hizmet etsin, Niksar'ımıza uzun vadeli bir yatırım olsun istiyoruz. Sonuçta Niksar Belediyesi İtfaiyesi olarak sadece ilçe merkezine değil, ilçeye bağlı tüm belde ve köylere de hizmet veriyoruz" dedi.

Niksar İtfaiye Müdürü Şükrü Kani ise yaptığı açıklamada, "Bizler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak kollamak muhafaza etmek için üzerimize düşen her görevi canımız pahasına yapıyoruz ve yapmaya da her zaman hazırız. Ayrıca Başkanımızın üçlü vardiye sistemine vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kahvaltı, Başkan Özcan'ın İtfaiye Müdürü Şükrü Kani'ye plaket vermesi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özcan İtfaiyecilerle Kahvaltı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement