Başkan Özcan Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Politika

Başkan Özcan Mazbatasını Aldı

Başkan Özcan Mazbatasını Aldı

Tokat'ın Niksar ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Niksar Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, mazbatasını aldı.

03.04.2014 15:14  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Niksar Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, mazbatasını aldı.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş ile Niksar Adliyesi'ne gelen Özdilek Özcan, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Ayşe Atilla Yılmaz'dan mazbatasını aldı.

Adliye önünde kısa bir açıklama yapan Özcan, bundan sonra 24 saat aralıksız Niksar için çalışacağını belirterek, "Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir defa bu seçim süreci gerçekten siyasi partilerimizin nezaket kuralları içerisinde geçmesi, Niksar'ımızda herhangi bir olumsuzluğun olmadan tamamlanması noktasında büyük katkı sağladılar. Bizim partimizde tabi bu anlayıştaydı. Bu Niksar'ın gerçekten özellikle kültür ve medeniyet şehri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Ben bütün Niksarlı hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bütün siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Şundan da herkesin emin olmasını istiyoruz: Bu seçim sürecindeki anlayış, seçim sonrasında da devam edecek. Biz sadece bugün bize oy verenlerin değil, bütün Niksarlı hemşehrilerimizin belediye başkanı olduğumuzu bilmelerini ve herkese eşit mesafede hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkese de eşit mesafede hizmet sunacağımızı ifade ediyorum. Bu konuda çalışan bütün siyasi partilerin görevlilerine, ilçe seçim kurulu müdürümüze ve seçim kurulu başkanımıza, kurulda görev alan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yoğun bir tempoda çalıştılar" dedi.

Öte yandan cuma günü sabah Melikgazi Türbesi'nde yapılan dua ve Ulu Camii'nde kılınan cuma namazının ardından belediyeye geçilerek devir teslim töreni yapılacağı bildirildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Özcan Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement