Başkan Özcan Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özcan Seçim Sonucunu Değerlendirdi

Başkan Özcan Seçim Sonucunu Değerlendirdi

Tokat’ın Niksar ilçesinde AK Parti’den Belediye Başkanlığı’nı kazanan Özdilek Özcan, 24 saat Niksar için çalışacaklarını söyledi.

01.04.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkanlığı'nı kazanan Özdilek Özcan, 24 saat Niksar için çalışacaklarını söyledi.

Niksar'da 30 Mart yerel seçimlerin ardından Ak Parti'den Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, yaptığı seçim değerlendirmesinde Niksarlının kendilerine gösterdiği büyük teveccühten dolayı teşekkür ederek bundan sonra artık 24 saat Niksar için çalışacaklarını kaydetti.

30 Mart seçimlerinin ardından seçimle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş ve Belediye Başkanlığını kazanan Özdilek Özcan seçimin bittiğini, bundan sonra Niksar için var güçleriyle çalışacaklarını söylediler.

Niksar Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, Niksarlının destan yazdığını belirterek, "Öncelikle bize inanan, bizlere güvenen Niksarlı hemşehrilerime, halkımıza çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar. Çünkü bu inanç 2010 yılından sonra başladı ve bizim aday adaylığımıza kadarki süreçte ve sonrasında da devam etti" dedi.

"İYİ BİR BELEDİYE EKİBİ DİZAYN EDECEĞİZ"

Özcan sözlerinin devamında, "Belediyecilikte hizmet noktasında üç unsur vardır. Bunlardan bir tanesi belediye başkanlığı, diğeri belediye meclis üyeleri ve son olarak da çalışan personel. Yani birimler ve birimlerin alt kadrosundaki hem memur hem de işçi kadrosudur. Hem de şirket elemanı olan arkadaşlarımızın da bu ekibinde sağlam ve çalışıyor olması halinde işte denge unsuru olan sac ayağı dediğimiz üç ayağı da tamamlanmış oluyor. Belediyecilik noktasında bu çok önemli. Bu üçlünün uyumu inşallah Niksar'a başarıyı getirecek. Bu noktada bizde belediyedeki kadromuzda çalışan bu memlekete hizmet etme noktasında bizim şahsımıza değil, bizim partimize de değil, Niksar'ı seven, Niksar'a hizmet edecek gerçekten 24 saat gönüllü hizmet edecek, siyaseti ne olursa olsun gönüllü çalışan belediye kadrosu iyi bir belediye ekibi dizayn etmek durumundayız. Bunun tek yolu da sadece çalışmak, Niksar'a hizmet etmektir" diye konuştu.

Öte yandan belediye belediyede devir teslim töreninin Cuma günü öğle namazını müteakip yapılacağı öğrenildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özcan Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement