Başkan Özdemir'den, Hastanede İnceleme - Son Dakika
Yerel

Başkan Özdemir'den, Hastanede İnceleme

Başkan Özdemir\'den, Hastanede İnceleme

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir geçtiğimiz günlerde yapılmakta olan yeni hastane binası inşaatının kazılan temelinden dolayı yıkılma tehlikesi geçiren Gölbaşı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

04.07.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir geçtiğimiz günlerde yapılmakta olan yeni hastane binası inşaatının kazılan temelinden dolayı yıkılma tehlikesi geçiren Gölbaşı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Özdemir burada yaptığı açıklamada, "İlçemize yapılmakta olan 75 yataklı yeni hastanemizin temel kazısı sırasında eski hastane binamızın temellerinin sağlamlaştırılması için yapılan çalışmalarda kırılan kazıklardan dolayı hastane binamızın temelinde meydana gelen kaymadan dolayı hastane binamızda yatan hastalarımız ve çalışan personeller süratle tahliye edilmişlerdir. Burada kalan hastalarımız Besni ilçemiz ile Adıyaman eğitim ve araştırma hastanesine transfer edildiler. Artık fiziki olarak yetersiz halde olan hastanemiz yapılacak olan yeni binaya taşındığında daha güzel bir sağlık hizmeti verecek. Yeni binamız ile hastalarımız daha modern koşullarda sağlık hizmetlerinden yararlanacak" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özdemir'den, Hastanede İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement