Başkan Özdemir'den Ramazan Ayı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özdemir'den Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Özdemir\'den Ramazan Ayı Mesajı

Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, tüm Arabanlıların ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

15.06.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, tüm Arabanlıların ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

Ramazan ayının tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni eden Başkan Özdemir, "Af, mağfiret ve bereket ayı olan, 'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş' olarak müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Başkan Özdemir, "Arabanlılar ve tüm İslam alemi olarak toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan,'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş' olarak müjdelenen, insanları doğru yola ileten yüce kitabımız Kuran'ı Kerim'in bu ay içerisinde indirilmesi ve içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin bulunması, bu ayın değerini bizlere daha iyi anlatmaktadır. Manevi duyguların en yoğun bir şekilde yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olduğunu hatırlatan Özdemir, şöyle devam etti:

"11 ayın sultanı Ramazan ayı o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm Araban halkıyla paylaşıyor Rabbimin tüm dualarımızı kabul ettiği bir Ramazan ayı diliyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özdemir'den Ramazan Ayı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement