Başkan Özgüven Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven Çalışmaları İnceledi

Başkan Özgüven Çalışmaları İnceledi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cinler Mahallesi’nde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

11.09.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cinler Mahallesi'nde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Cuma namazını İhsaniye Camisi'nde kılan Başkan Özgüven, cami çıkışında son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olaylarının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının artmasıyla çözüleceği mesajını verdi. Cinler Mahallesi'nin Türkiye'nin farklı illerinden gelerek yerleşen vatandaşlara ev sahipliği yaptığını ve bir mozaiğin oluştuğunu kaydeden Başkan Özgüven, "Burada yaşanan barış ve kardeşlik ruhunu Türkiye genelinde özellikle de Doğu ve Güneydoğuda yaşatmak gerekiyor. Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ancak birlik ve beraberlikle aşılır" dedi. Başkan Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgi vererek, Ereğli'ye güzel hizmetler kazandıracaklarını söyledi. Hizmeti merkezi odaklı düşünmediklerini ve her mahalleye aynı oranda hizmet götürme hedefinde olduklarını söyleyen Özgüven, başta altyapı olmak üzere her türlü hizmeti vatandaşlarla buluşturacaklarını sözlerine ekledi. Özgüven daha sonra Belediye Şantiyesine geçerek işçilerle bir araya geldi ve yemek yedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement