Başkan Özgüven'den Kadın Girişimcilere Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven'den Kadın Girişimcilere Destek

Başkan Özgüven\'den Kadın Girişimcilere Destek

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kadın Girişimciler Derneği Yöresel Ürün Satış Yerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

22.09.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kadın Girişimciler Derneği Yöresel Ürün Satış Yerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eski Öğretmenevinde stant çalışması devam eden Kadın Girişimciler Derneği Yöresel Ürün Satış Yerini gezen Başkan Özgüven, kadınların potansiyellerini ve işgücünü değerlendirmek, toplumda kadını biraz daha ön plana çıkarmak amacıyla belediye öncülüğünde Kadın Girişimciler Derneği kurulduğunu ifade etti. Başkan Özgüven ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Bu dernek öncülüğünde kadınlarımızın evde ürettikleri salça, erişte, tarhana, kurumuş sebze, reçel gibi ürünler açacağımız bu stantlarda satışa sunulacak. Böylece aile ekonomisine kadınlarımız katkıda bulunmuş olacak. "Sizde destek olun kadınlarımız güçlensin" sloganı ile kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirmek istiyoruz. Belediyemiz tarafından her ürüne verilecek barkod ile ürünler satılacak ve aile ekonomisine kadınlarımız destek olacak. Biz her ürünü satmayı vaat etmiyoruz. Çok para kazandırmayı vaat etmiyoruz. Ama bu bir kıvılcımdır tuttuğu an birçok kadınımızın hem ürünleri değerlenecek hem de ailesine katkı sağlamış olacak. Bu düşüncedeki kadınlara Belediye olarak katkı sağlayacağız. Bugün bir çadır vasıtasıyla stant açıyoruz ama mekanın fiziki durumunu daha cazip hale getireceğiz. Kadınlarımızın her zaman yanındayız" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven'den Kadın Girişimcilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement