Başkan Özgüven: "Ereğli Milli İradeye Sahip Çıktı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven: "Ereğli Milli İradeye Sahip Çıktı"

Konya’nın Ereğli ilçesi darbe girişiminin üçüncü gecesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

18.07.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesi darbe girişiminin üçüncü gecesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yüzlerce Ereğlili ellerinde Türk Bayraklarıyla caddeleri doldururken teröre ve darbecilere fırsat verilmeyeceğinin mesajını verdi.

Akşam namazını müteakiben Uğurlu Camisinde okunan mevlit-i şerif sonrası caddelere akın eden Ereğlililer, çocuklarıyla ve bayraklarıyla caddeleri doldurdular. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven önderliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe her partiden vatandaş katıldı. Yunus Emre Meydanı'nda başlayan yürüyüş Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Yürüyüşe katılanlara seslenen Başkan Özgüven, "Ereğli yine üzerine düşeni yapıyor. Bugün üçüncü gün Ereğli halkı yediden yetmişe Milli iradesine sahip çıkıyor. Vatan ve millet sevgisiyle birlik ve beraberliğini sergiliyor. Bu şehrin belediye başkanı olarak size ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah hepinizden razı olsun. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.

Yaşanan sürecin sıradan bir darbe olayı olmadığını ifade eden Özgüven, "Bu girişim kardeşi kardeşe kırdırma, Türkiye'yi Suriye, Irak yapma politikasıdır. Bunlara birliğimizi, beraberliğimizi sergileyerek aman vermeyeceğiz" dedi.

Özgüven'in konuşmasının ardından okunan İstiklal Marşı sonrası yürüyüş sona erdi. Öte yandan, AK Parti İlçe Teşkilatı önünde demokrasi nöbeti tutan partililere gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'de Ereğli'ye gelerek eşlik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven: 'Ereğli Milli İradeye Sahip Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement