Başkan Özgüven: "Esnaf Toplumun Belkemiğidir" - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven: "Esnaf Toplumun Belkemiğidir"

Başkan Özgüven: "Esnaf Toplumun Belkemiğidir"

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ereğli’deki oda başkanları Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

20.01.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ereğli'deki oda başkanları Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

AVM Yasasından küçük esnafın korunması gibi sorunları Başkan Özgüven ile paylaşan Karamercan, Özgüven'den küçük esnafın korunması için destek istedi. Alışveriş merkezleri ve marketler sayesinde küçük esnafın ezildiğini söyleyen Karamercan, AVM'lerin her yeri sardığını ve küçük esnafı bitirdiğini belirterek, "AVM kültürü yaygınlaştı. Fakat bu konuda hassas olunmalı. Esnaflar da AVM'lere karşı korunmalı. Çünkü ekonominin direği esnaflardır. Vatandaşlar da yerel yöneticiler de bu konuda esnafları korumalıdır. Belediye olarak siz küçük esnafın yanında olmanızı istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Esnaflarımız toplumumuzun bel kemiğidir. Küçük esnafımızı ayakta tutmak bizim ve sivil toplum kuruluşlarının sorumlulukları arasında yer almaktadır. Biz küçük esnafın her zaman yanında yer alacağız" diye konuştu.

Başkan Özgüven esnaf odaları birliği olarak kendilerine sunulacak her türlü projeye de destek vereceklerinin altını çizdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven: 'Esnaf Toplumun Belkemiğidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement