Başkan Özgüven Kurban Satış Yerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven Kurban Satış Yerini İnceledi

Başkan Özgüven Kurban Satış Yerini İnceledi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Taşevlerde kurulan kurban satış yerini ziyaret ederek, bayram süresince vatandaşların her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

22.09.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Taşevlerde kurulan kurban satış yerini ziyaret ederek, bayram süresince vatandaşların her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Özgüven, özellikle kurban satış yerlerinde bir sorun olmaması için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Belediye ekiplerinin bayram süresince görev başında olduklarını hatırlatan Özgüven, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde 710 07 07 numaralı telefonunu aramalarını istedi. Özgüven, kurban satışlarında yeni yeni hareketlenmelerin olduğunu ifade ederek, Arefe günü satışların daha da artacağı yönünde satıcıların görüşleri olduğunu kaydetti. Kurban fiyatlarının geçen yılla hemen hemen aynı olduğunu vurgulayan Özgüven, kurbanlık yok, et fiyatları artacak tezindeki spekülasyonların da gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bayram sürecinde tüm tedbirleri aldıklarına vurgu yapan Özgüven, kurban kesim noktalarının da belirlendiğini ve Aşevi, kesimhaneler, otoparklarda kurban kesiminin yapılabileceğini ifade ederek, tüm vatandaşlara hayırlı bayramlar dileğinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven Kurban Satış Yerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement