Özkan Özgüven, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Özkan Özgüven, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Özkan Özgüven, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, karlı ve soğuk havaya rağmen mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

12.02.2015 14:47  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, karlı ve soğuk havaya rağmen mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven mahalle gezilerini sürdürüyor. Özgüven Selvili ve Pınarözü mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Kara kışın yeniden hakim olduğu ilçede karlı ve soğuk havaya rağmen vatandaşlarla bir araya gelen Özgüven ve ekibine büyük ilgi gösterildi. Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Tunç, Lokman Göktaş, Necati Tekemen ve Birim Müdürleri ile birlikte ilk olarak Selvili Mahallesine giden Başkan Özgüven Mahalle Muhtarı Dursun Tekin ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Muhtarlık konağında sorunlarını aktaran mahalle sakinleri, minibüs hattı olmadığı için şehir merkezine gitmekte zorlandıklarını ve öncelikle bu sorunun çözüme kavuşmasını istedi. Yolların genişletilmesi ve düzeltilmesi yanında park talebinde bulunan vatandaşlar mera alanı üzerine inşa ettikleri binalar için tapu verilmesini istedi.

Sorunları dinleyen ve not alan Başkan Özgüven, "Soğuk ve yağışlı havaya rağmen sizlerle buluşup sorunlarınız dinlemeye geldik. Ekiplerimiz mahalle içerisinde belli düzenlemeleri yerine getirdiler. Bugün burada dile getirdiğiniz talepleriniz doğrultusunda sorunlarınıza kısa sürede çözüm üreteceğiz" dedi.

Özgüven büyük emeklerle kurulan süt kooperatifinin de aktif hale getirilmesi gerektiğini de belirterek, "Bu kooperatif küçük işletmelerin önündeki en büyük güvencedir. Ereğli genelinde kurduğumuz kooperatifler arasında işlevini duraklatan ve geri kalan tek kooperatif sizin kooperatifiniz. Bunu en kısa sürede aktif hale getirip işlev kazandırmalıyız" dedi.

Başkan Özgüven ve beraberindekiler daha sonra Pınarözü Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Nurettin Kanık ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Özgüven, vatandaşların yanında çocuklarla da sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Mahallenin öncelikli sorunu olarak cami yeri ve yapılması konusunu dile getiren vatandaşlar, Başkan Özgüven'den destek istedi.

Sorunların takipçisi olduklarını ve gidereceklerini vurgulayan Özgüven, "Biz hizmete talip olduk, sizlerde oylarınızla bize hizmet etme sorumluluğunu verdiniz. Allah'ın izniyle bu sorumluluğun bilincinde sizlere en iyi hizmeti sunma adına çalışacağız. Büyükşehir ile birlikte Ereğli'ye yakışan hizmet üreteceğiz. Pınarözü Mahallemizde bu hizmetlerden nasibini alacak" diye konuştu.

Çocuklarla da sohbet eden Özgüven, kitap okumaları noktasında onları teşvik ederek, "Sizler bu ülkenin geleceği olan insanlarsınız. Okuyacaksınız ve bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacaksınız" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özkan Özgüven, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement