Başkan Özgüven Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Özgüven Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kendisini ziyaret eden vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi.

18.11.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kendisini ziyaret eden vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi.

Katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Özgüven, vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı bulduklarını söyledi.

Ellerinden gelen imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını söyleyen Özgüven, "Halkımızla kucaklaşıp, dertleşiyoruz. Onların sorunlarını, istek ve taleplerini dikkate alarak çözüm arıyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını kendi sorunumuz olarak algılıyor, elimizden gelen yardımı vermeye çalışıyoruz" dedi.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Özgüven, "Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar kendilerini kabul ederek sorunlarını dinleyen Başkan Özgüven'e teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement