Başkan Özgüven Ygs Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven Ygs Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Özgüven Ygs Heyecanına Ortak Oldu

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) giren öğrenci ve velilerinin heyecanlarına ortak oldu.

15.03.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren öğrenci ve velilerinin heyecanlarına ortak oldu.

Başkan Özgüven Ereğli'de 18 merkezde gerçekleşen sınav noktalarını gezerek sınava gireceklere başarılar diledi, velilerin heyecanlarını paylaştı. Özgüven, hem sınava girecek olanların hem de dışarıda bekleyen velilerin yaşadıkları heyecanın çok anlamlı ve önem arz ettiğini belirterek, "Bu sınav özellikle gençlerimizin geleceklerini şekillendirecekleri önemli bir sınavdır. Her sınav yeni bir başlangıçtır. Bu sınavda başarılı olanların olacağı gibi derece alamayanlarda olacaktır. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Ereğli Belediyesi YGS'ye giren öğrenci velilerine su, meyve suyu ve kek ikramında bulundu. Sınavın yapıldığı okullarda sabahın erken saatlerinde hazırlıklarını tamamlayan belediye ekipleri öğrenci ve velilerin stresini azaltmak, onların heyecanına ortak olmak adına hem sohbet etti hem de su, meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

"VELİLER İKRAMLARDAN MEMNUN"

Vatandaşlar, Ereğli Belediyesi'nin ikramlarını olumlu karşılayarak Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve belediye personeline teşekkür etti. Sınav öncesi Ereğli Belediyesi'nin bu tarz hizmetler verip velilerin yanında olmasından dolayı oldukça memnun olduğunu belirten vatandaşlar, "Bize çok güzel ev sahipliği yapan Ereğli Belediye Başkanı'na ve ekiplerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven Ygs Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement