AK Parti'den, "Birlikte Başardık, Kayseri Kazandı" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den, "Birlikte Başardık, Kayseri Kazandı" Toplantısı

AK Parti\'den, "Birlikte Başardık, Kayseri Kazandı" Toplantısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, seçimlerde gösterdikleri çalışmalardan dolayı AK Parti İl teşkilatına teşekkür etti.

04.04.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, seçimlerde gösterdikleri çalışmalardan dolayı AK Parti İl teşkilatına teşekkür etti. Başkan Özhaseki, "Birlikte Başardık, Kayseri Kazandı" sloganıyla düzenlenen toplantıda önceliklerinin hizmet olduğuna dikkat çekti.

Erciyes Kardanadam Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in yanı sıra, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kocasinan Belediyesi Eski Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kolları katıldı.

Gecede bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, gösterdikleri gayret ve bu gayretin sonucunda elde edilen başarıdan dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar'da rekor sözü verdiklerini ve bu sözü tuttuklarını belirtirken, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "İnşallah sizleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in il ve ilçe teşkilatları ile çok uyumlu bir çalışma yaptıklarını vurguladığı toplantıda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da AK Parti'de birlikteliğin bereketini yaşadıklarını söyledi. Birlikteliğe vurgu yaparak bunun faydasının her zaman görüleceğini ifade eden Kocasinan Belediyesi Eski Başkanı Bekir Yıldız da temel vasfın insanlara hizmet olduğuna dikkat çekti ve ecdadımızın hizmetle ilgili tavsiyelerini anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise kürsüye sloganlarla çıktı ve sözlerinin başında İl Başkanı Ömer Dengiz'in şahsında il yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile ilçe yönetimlerine teşekkür etti.

"KAZANMAK, SEÇİM KAZANMAK DEĞİL"

Konuşmasında 'Niçin buradayız?' sorusunun cevabının doğru verilerek işe başlanması gerektiğini belirten Başkan Özhaseki, "Önceliğimiz hizmet. İnsanlığa hizmet, mahlukata hizmet ve şefkat. Bunlar olmazsa olmazımız. Kazanmak seçim kazanmak, para kazanmak, mal mülk sahibi olmak değil. Bunlar geçici şeyler. Bunlar dünyanın süsleri. Kuran-ı Kerim böyle tarif ediyor. Asıl kazanç son nefes. Son nefesi kurtarmadıysanız, iyi gitmediyseniz diğer tarafı kazanmış sayılmazsınız. Helal yemek, iyi söylemek, iyi düşünmek, iyi işler yapmak. Bu mücadeleye hak yolunda devam etmek ve sonunda iyi ölmek. İnsan son nefesi, yaşadığı süre içinde kurtarıyor. İnsanların beklentilerini yerine getirmek kolay değil. Buralar imtihan yerleri. O imtihanı vermek kolay değil. Geçmişte bu imtihanı veremeyenler silindi. Bizim ekip iş başına geldi. Kul hakkından, Allah'tan korktu. Bütçede delik verdirmedi. Elindeki bütçeyle de iyi işler yaptı. Neticede şehir de düzeldi. Bu işin sırrı severek yapmaktır. İyi niyettir, fedakarlıktır, çalışmaktır" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den, 'Birlikte Başardık, Kayseri Kazandı' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement