Başkan Özkan Kutlu Doğum Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özkan Kutlu Doğum Etkinliklerine Katıldı

Başkan Özkan Kutlu Doğum Etkinliklerine Katıldı

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı.

16.04.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Simav Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Belediye Yeni Düğün Salonunda düzenlenen "Tıbbı Nebevi" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı yazar Lokman Helvacı'ya plaket takdim eden Başkan Özkan, programın hazırlanmasında emeği geçen okulun idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği "Tıbbı Nebevi " konulu konferans saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim okunması, günün anlam ve önemini belirtir konuşmalar, şiir ve ilahilerin okunmasıyla devam eden konferansta ayrıca hadis ezberleme yarışmasının ödülleri de sahiplerini buldu.

Konferansa konuşmacı olarak katılan ilahiyatçı yazar Lokman Helvacı, peygamberimiz Hz. Muhammedin dünyaya teşrifleri olan Mevlid-i Nebevinin asırlardır milletimiz tarafından "Mevlid Kandili" olarak kutlandığını söyledi.

Salonda bulunanlara yaklaşık bir saat boyunca duygu dolu sözlerle seslenen Helvacı, Hz. Peygamberimizin günlük hayatın içinde gerçekleştirdiği sohbet toplantılarıyla ashabına, ailesine ve arkadaşlarına tıp hususunda önemli uyarılarda bulunduğuna vurgu yaptı.

Helvacı, "Yüce Rabbim bizi Peygamberimizin yolundan ayırmasın. Şefeatinden mahrum bırakmasın" dedi.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özkan Kutlu Doğum Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement