Başkan Özkan, Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Özkan, Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Katıldı

Başkan Özkan, Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Katıldı

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey'de de geleneksel hale gelen ve bahar aylarına ayrı bir anlam katan 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri, ilçede tüm coşkusu ile devam ediyor.

25.04.2017 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kutlu Doğum Haftası' etkinliklerinin bu hafta gerçekleştirilen bölümünde Subaşı, Gölkıyı, Muratlı ve Tophisar mahallelerine AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ile birlikte konuk olarak vatandaş buluşmalarını sürdüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu güzel etkinliklerin; toplumumuzdaki dayanışma ve kardeşlik ruhunun en güzel nişanesi olduğuna vurgu yaparak, sevgili peygamberimizin örnek davranışlarına sahip olmamız için de güzel bir vesile olduğunu söyledi.

"Dayanışma ve Kardeşlik Ruhunu Pekiştiriyor"

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu haftaki bölümünde; vatandaşlarla bir araya gelerek, peygamberimizin doğum sevincini paylaşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinliklerin Peygamberimiz Hz. Muhammed'in örnek yaşantısını ve kişiliğini daha iyi tanıyıp, insanları kardeşliğe, hoşgörülü olmaya yöneltmesinin yanı sıra; iyiliğin hâkim olarak, dayanışma ruhunun geliştirilmesine katkı sağlaması açısından da çok önemli kazanımlar ortaya çıkardığını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özkan, Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement