Başkan Özkara TÜKODER Başkanı Özalp'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Özkara TÜKODER Başkanı Özalp'ı Ziyaret Etti

Başkan Özkara TÜKODER Başkanı Özalp\'ı Ziyaret Etti

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Başkanı Sülahi Özalp’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

19.05.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Başkanı Sülahi Özalp'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

TÜKODER Başkanı Sülahi Özalp'ın geçen günlerde ruhsatsız çalışan ve hijyenik olmayan kuaförler ile ilgili açıklaması üzerine ziyarette bulanan Özkara, konunun üzerine hassasiyetle gittiklerini söyledi. TÜKODER'in açıklamasında kuaförlerin sıkıntılarını dile getirdiğini belirten Başkan Özkara, "Bu konularla ilgili çalışmalar yapıyorum. Hijyenle ile ilgili toplantı yapacağım. Hijyene bu kadar önem veren ben ve yönetim 5 yıl içinde çok hassasiyet gösterdik. Benim güncel yaşamımda dahil sanatım ve sanatkarım çok önemli. Özlemini ve sıkıntılarını hep dile getirdim. TÜKODER dediğiniz zaman tüketicilerle özdeşmiş bir kurum dernektir. Biz tüketicinin yanındayız hem de meslektaşın yanındayız" dedi.

Tüketicinin haklarını korunurken, esnafın da hakkı yenir halde olduğunu ifade eden Özkara, "Biliyorsunuz Eskişehir Ticaret Odası'na (ETO) kayıtla üyeler de var. Ruhsatsız veya aşırı indirim yapan insanlar var. Tüketiciyi rahatsız ediyor. Birebir çalışmalarımız var. Biraz da beşeri ilişkilerle sorunu çözmekten taraftarıyız. Her zaman ceza olsun istemedik. Şahısları sanatkarları ile sorunları hep birebir çözdük. Beni başkan olarak gören üyemin hakkını yiyemem. Ben sorunu telefonla çözüyorum. Pazar tatilleri ile sorunlarımız var. Güzel bir dayanışma içinde yapacağız. Üyelerimiz de pazar günü tatil yapmak istiyor. Sizin demeciniz beni kamçıladı" şeklinde konuştu.

TÜKODER Başkanı Sülahi Özalp ise, Özkara'nın duyarlılığından dolayı teşekkür ederek diğer meslek gruplarını da konu üzerinde duyarlı olmaya çağırdı. Özalp, "Bizim görevimiz tüketiciyi korumak. Bunu yaparken tüketicilerin haklı olduğunu söylerken esnafında zarar görmesini istemiyoruz. Biz belediyeler gibi kurumların da dikkatini çekmek istedik" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özkara TÜKODER Başkanı Özalp'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement