Başkan Özkat; "Hakaret ve Küfürleri Hak Etmiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Özkat; "Hakaret ve Küfürleri Hak Etmiyoruz"

Başkan Özkat; "Hakaret ve Küfürleri Hak Etmiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’da Başkan Nurettin Özkat, hafta sonunda oynadıkları ve 3-0 kaybettikleri Pazarspor maçı sonrası çıkan olaylar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

22.04.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da Başkan Nurettin Özkat, hafta sonunda oynadıkları ve 3-0 kaybettikleri Pazarspor maçı sonrası çıkan olaylar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Özkat, play-off'a kalacaklarına inandıklarını belirtirken, kalamamaları durumunda dahi başarılı bir sezonu geride bırakacaklarını ifade etti. Özkat, "Lige başlarken hedefimiz kümede kalmaktı fakat futbolcu ve teknik heyetin özverili çalışmalarından dolayı Play-Off yarışının içine girdik. Dün oyuncularımla yaptığım toplantı sonunda oyuncularımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim. Biz sezona çıkarken teknik direktörüz Ahmet hocaya bizi ligde bırakmasını söyledik. Takım olarak bir küçülmeye gittiğimizi kendisine anlattık. Fakat şuan baktığımızda Play-Off potasındayız. Biz bu sezon Play-Off'a kalmasak ta başarılıyız. Düzyurtspor ile ligin en az bütçesine sahip takımız. Pazarspor maçından sonra bir maç kaybettik diye kulübümüze her yıl 50 bin TL'den fazla katkı yapan yöneticilerimize küfürler ediliyor. Bu kadar ayıp bir şey olamaz. Bu edilen küfürler bize edilmiştir. Başkanlık görevimi gözden geçiriyorum. Göztepe maçından sonra kararımı vereceğim" dedi.

"PLAY OFF'A KALACAĞIZ "

Sezon sonunda Play-Off'a kalacak takımın kendileri olacağını söyleyen Başkan Özkat, bu doğrultuda Ankaragücü ve Göztepe maçlarında puan kaybı yapmamaları gerektiğini belirtti. Özkat, "Hafta başından beri takımımız çalışmalarına ciddi bir şekilde devam ediyor. Yarın Ankara'ya gidip kamp yapacağımız otele yerleşeceğiz. Takım olarak hedefimiz 2'de 2 yapmak ve bu doğrultuda kendimize güveniyoruz. 2 karşılaşmayı da kazandığımız takdirde Play-Off'a kalacağımızı düşüyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özkat; 'Hakaret ve Küfürleri Hak Etmiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement