Başkan Özlü, görevdeki 1 yılını değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Özlü, görevdeki 1 yılını değerlendirdi

Başkan Özlü, görevdeki 1 yılını değerlendirdi

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, korona virüs salgını nedeniyle daha önce ertelenen programda görevdeki birinci yılını değerlendirdi.

19.06.2020 16:34  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, korona virüs salgını nedeniyle daha önce ertelenen programda görevdeki birinci yılını değerlendirdi.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, görevde geçirdiği bir yılda yapılan çalışmaları düzenlenen basın toplantısında anlattı. Başiskele'de düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda misafir katıldı.

Açılış konuşmasında bir yılda yaptıklarını özetleyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, detaylı bir sunumla yaparak hayata geçirilen projeleri ve yapılan hizmetleri katılımcılarla paylaştı. Salgın nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin bulunduğu toplantı, sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı. Belediyenin yeni sloganının "Güzel İşler" olduğunu açıklayan Başkan Özlü, "Hizmetlerimizi yaparken, hizmetlerimizi yaptıktan sonra vatandaşlarımız, takdirlerini, 'Güzel işler' yapıyorsunuz diye ifade ediyorlardı. Buradan ilham alarak bu cümleyi; 'İşleyiş olarak Başiskele Belediyesi Güzel İşler' ve hizmet olarak 'Başiskele Belediyesi Güzel İşler yapar' anlamları taşıyan bir slogana dönüştürdük. Sağlam, gönülden, sağlıklı, estetik, güzel işler yapmayı yolumuz gibi sözümüz olarak da belirledik" dedi.

Değerlendirme toplantılarını her yıl dönümünde tekrarlayacaklarını ifaden eden Başkan Özlü "Ne yaptığımızı milletimizle paylaşacağız. Ölçü halkımızın rızasıdır, teveccühüdür. Bu rızayı, bu teveccühü arayacağız. Güzel işler yapacağız, onları anlatacağız. Yeni güzel işler için enerji, ilham toplayacağız" şeklinde konuştu.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün sunumunun tamamlamasının ardından davetlilerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sonlandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Özlü, görevdeki 1 yılını değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement