Başkan Öztürk Muhtarlarla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Öztürk Muhtarlarla İftarda Buluştu

Başkan Öztürk Muhtarlarla İftarda Buluştu

Yahyalı Kaymakamlığı ve Yahyalı Belediyesi ilçedeki mahalle muhtarlarına iftar vererek, toplantı yaptı.

08.07.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahyalı Kaymakamlığı ve Yahyalı Belediyesi ilçedeki mahalle muhtarlarına iftar vererek, toplantı yaptı.

Toplantıya Yahyalı Kaymakamı Metin Metin, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı Garnizon Komutanı Cemal Ersin Çakır, Yahyalı İlçe Emniyet Müdür Vekili Veysel Sarıyıldırım, Yahyalı Müftü Vekili Cafer Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serdar Alıcı ve mahalle muhtarları katıldı.

İftar öncesi mahallelerin ihtiyaçları, sorunları ve çözüm yollarının görüşüldüğü toplantı da konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, mahalle muhtarları ile bir sinerji oluşturmak için bu toplantıyı yaptıklarını söyledi. Başkan Esat Öztürk " Biz muhtarlarımızla sık sık görüşüyoruz ama ilçemiz adına bir sinerji oluşturması açısından muhtarlarımızla böyle bir toplantıyı yapmak bizlere şevk veriyor, gurur veriyor. Bu ilçe güzellikler adına her şeye layık, güzel şeylere layık. Bu ramazan-ı şerifte özellikle söylüyorum, eğer aç ve açık varsa burada mülki amiriniz olarak kaymakamımız, belediye başkanı olarak ben, mahallemizde de sizler bunun hesabını veremez. Siz bağımsız olarak seçildiniz. Siz oy versin vermesin kimseye ayrım gözetmeden herkese aynı mesafe olmalısınız. Muhtar olarak tüm mahalleliye hizmet vereceksiniz. Seçildikten ayrım yapmak gibi bir lüksümüz olamaz. Zaten öyle bir şey de mümkün değil ama hatırlatmam gerekiyor. Ama ne olur mahallenizde aç ve açıkta biri var ise vebali ben size atıyorum. Sağ olsun bunu zaten kaymakamlığımızın bu konuyla ilgili bir vakfımız var, Allah eksiğini vermesin. Ben her zaman söylüyorum. Allah dağına göre kış veriyor diyorum. Gerçekten başta kaymakamımız, burada idarecilerimiz, belediye başkanı olarak ben ve muhtarlarımız bir güzellik peşindeyiz. Hoş seda bırakma peşindeyiz, hamd olsun ben ilçemizde bu güzelliği görüyorum. Ben sözü fazla uzatmayacağım. Her hangi bir eksik olursa bu inanın kastımızdan değildir. Bir kastımız ve art niyetimiz var ise düşmanlarımıza, ama ilçemizdeki yaşayan a'dan z'ye her vatandaşımız bizim kardeşimiz, onlara art niyetimiz olamaz. İhmalimiz olabilir, melek değiliz insanız nihayetinde. Bilin biz kardeşiz" diye konuştu.

Toplantıda mahallelerin eksiklerini ve isteklerini tek tek not alan Başkan Esat Öztürk, zamanla tüm sorunları çözeceklerini söyledi. Belediye bahçesinde verilen iftarla toplantı devam etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Öztürk Muhtarlarla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement