Başkan Paşalıoğlu'ndan Bağ-Kur Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Başkan Paşalıoğlu'ndan Bağ-Kur Teşekkürü

Başkan Paşalıoğlu\'ndan Bağ-Kur Teşekkürü

Fatsa Giyim Odaları Başkanı Cemal Paşalıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun Bağ-Kur ile ilgili verdiği müjdeli haberin tüm esnafları sevindirdiğini belirtti.

27.08.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Giyim Odaları Başkanı Cemal Paşalıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun Bağ-Kur ile ilgili verdiği müjdeli haberin tüm esnafları sevindirdiğini belirtti.

Esnafların Bağ-Kur ödemeleri konusuyla ilgili beklenti içinde olduğunu ve gerekli açıklamanın yapılmasının ardından rahat bir nefes aldığını belirten Cemal Paşalıooğlu, "Fatsalı ve bölge esnafının çoğunun Bağ-Kur'a borçları var. Tabi işler iyi gitmediğinde bu borçlarını ödemede esnaflarımız zorlanıyor. Bu borçlarda ister istemez biriktiği zaman ciddi rakamlara ulaşıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun beklenen açıklamayı yapması ile esnaflarımız biraz daha rahat bir nefes aldı diyebilirim. Ben esnaf arkadaşlarım adına hükümetimize bu açıklamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. TBMM'den çıkan yasağı bizleri mutlu etmiştir. 568 lira olan primi zamanında öderse esnaflarımız 485 lira yani 83 liralık indirimden her ay istifade edebilecekler. Esnaflarımızın bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Ödemelerini yapsınlar" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Paşalıoğlu'ndan Bağ-Kur Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement