Başkan Pekdaş İşçilerle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Pekdaş İşçilerle Bayramlaştı

Başkan Pekdaş İşçilerle Bayramlaştı

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Kurban Bayramı öncesi bu yıl da geleneği bozmadı.

23.09.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Kurban Bayramı öncesi bu yıl da geleneği bozmadı. Bayram tatili boyunca mesai yapacak sahada çalışan personeli müdürlüklerinde ziyaret eden Başkan Pekdaş, işçilerle tek tek bayramlaştı.

Ziyaretlerine sabahın erken saatlerinde Gediz'deki Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Asfalt Şantiye'den başlayan Pekdaş'ı burada işçiler alkışlarla karşıladı. Çalışma arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Başkan Pekdaş, "Sıkıntıyla uyandığımız günlerden geçiyoruz. Acılar, yürek burkan haberler her gün canımızı yakıyor. Bayram geliyor, bir taraftan da hayat devam ediyor. Bayramın bütün bu sıkıntıları sona erdireceğini düşünelim. Ülkemize bayram tadında günler gelsin diyelim. Bunun için de çabamız gerekiyor. Hem kendi işlerimizi iyi yaparak hem de ülkeyle ilgili sorumluluklarımızı layıkıyla yerimize getirmeliyiz. Hemşerilerimiz için çalışıyoruz. Konak'ta yaşayan ve hatta tüm İzmirlilerin mutlu yaşaması için elimizden gelen çabayı göstermek, onların yaşamlarını kolaylaştırmak zorundayız. Siz bunun için çalışıyorsunuz. Emekleriniz değerli. Bu hizmetleri kendimiz için de yaptığımızı bilerek, daha verimli çalışmak. Kamu parasını harcıyoruz, kamu parasını titizlikle harcama bilinciyle hareket ederek görevlerimizi yerine getirmek zorundayız. Ben hepinizin bayramını kutluyorum, ailelerinizle birlikte ülkemiz için de aynı temennileri yapıyorum" dedi. Bayramlaşmanın ardından şantiye çalışanları Pekdaş'ı çiçeklerle uğurladı.

İŞÇİLERLE BİRLİKTE KAVURMA YEDİ

Başkan Pekdaş'ın bayramlaşma turlarının bir sonraki durağı Kadifekale'deki Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait olan fidanlık oldu. İşçilerle çay içip sohbet eden Pekdaş, daha sonra Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne geçti. Personelle tek tek bayramlaşan Pekdaş, yaklaşık 20 yıldır süren ve artık geleneksel hale gelen kurban kavurmasını da işçilerle birlikte yedi. Bayramlaşma turları kapsamında Gürçeşme'deki Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne de giden Pekdaş,burada da işçilerin bayramını kutladı. Pekdaş, "Biz burada sadece Konaklılara değil tüm İzmirlilerle hizmet veriyoruz. Elimizde sihirli değnek yok, bir anda her şeyi değiştiremeyebiliriz. Ama birarada olarak, birlikte üreterek ne kadar büyük bir aile olduğumuzu emeğimizle göstereceğiz. Ben emeğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Pekdaş, bu bayramın tüm ülkeye barış, huzur, sağlık ve neşe getirmesini de diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Pekdaş İşçilerle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement