Başkan Piknikte Jüri Üyesi Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Piknikte Jüri Üyesi Oldu

Eyüp'teki piknik alanları, özellikle haftasonları derneklerle ve vatandaşlarla dolup taşıyor.

09.06.2014 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık bir haftadır yağışlı havanın ardından güneşi fırsat bilen İstanbullular, Pazar günü soluğu muhteşem yeşil doğası ile ilgi odağı olan Eyüp'te aldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, haftasonu Kurtkemeri piknik alanında hem vatandaşlarla buluştu hem de yöresel yemek yarışmasında jüri üyesi oldu.

Eyüp Kemerburgaz Kurtkemeri Piknik Alanı, bu hafta Kastamonu Cide Alyazı Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği üyelerini ağırladı.

Ordu Perşembe Ekinciler ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, "ZDF" Zonguldak Dernekler Federasyonu, "SERDER" Sinop İli Dikmen İlçesi (Serbest Köyleri) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Trabzon Araklılılar Derneği, Yayıközü Kültür ve Dayanışma Derneği, Görgü ve Koçyatağı Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ünye Çevre ve İlçeleri Dernek Federasyonu UNDEF ve Giresun Espiye Dernekler Federasyonu Eyüp Kemerburgaz Kurtkemeri Piknik Alanı'nda biraraya geldi.

Başkan Remzi Aydın, ilk ziyaretini Kastamonu Cide Alyazı Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği'ne yaptı. Dernek yöneticilerinin karşıladığı Başkan'a Kastamonu Köçek havası sürprizi yapıldı. Gösterinin ardına Başkan Remzi Aydın mangalın başına geçti. Etlerin pişmesinin ardından Başkan kermeste çocuklar için hediye çekilişinin yer aldığı çikolatalardan aldı. Dernek yöneticileri Başkan'a ziyaretinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, buradan "ZDF" Zonguldak Dernekler Federasyonu piknik alanına geçti ve burada halat çekme yarışını izledi, birinci gelen ekibe sponsorların hediyelerini dağıttı. Sırayla dernekleri gezen Başkan Trabzon Araklılılar Derneği'nde gençlerin horon oynamasını izledi. Başkan gençlerin halk oyunlarına gösterdiği ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi. Ünye Çevre ve İlçeleri Dernek Federasyonu UNDEF Başkanı Eyüp Belediyesi'nin katkılarından dolayı Başkan Remzi Aydın'a teşekkür plaketi verdi. Başkanın son durağı ise Giresun Espiye Dernekler Federasyonu'nun pikniği oldu.

Eyüp Belediye Başkanı buradaki yemek yarışmasında jüri üyesi oldu. Jüri üyeleri arasında Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, Giresun Espiye Dernekler Federasyonu Başkanı Temel Kahveci, Giresun Espiye Aralıcak Köyü Dernek Başkanı Ferdi Civelek ve Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak da yer aldı. Yöresel yemekleri tek tek tadan Başkan, yarışmada birinci gelenlere hediyeler verdi. Ayrıca minikler arasında kaşıkta yumurta yarışması düzenlendi. Başkan birinci ve ikinciye, tablet bilgisayar verdi. Ardından dernek kermesinin çekilişini gerçekleştirdi. Giresun Espiye Aralıcak Köyü Dernek Başkanı Ferdi Civelek, Başkan Remzi Aydın'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve köy resminin yer aldığı bir saat hediye etti. Başkan Remzi Aydın, tüm piknikçilere, Kurtkemeri tesislerinin revize edildiğini ve çok daha modern ve güzel tesisler yapılacağı sözünü verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Piknikte Jüri Üyesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement