Başkan Polat 15 Temmuz Gazisi Cavit Alpdemir'i ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Polat 15 Temmuz Gazisi Cavit Alpdemir'i ziyaret

Başkan Polat 15 Temmuz Gazisi Cavit Alpdemir\'i ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kışladan tankların çıkmasına engel olmaya çalışırken yaralanan Komiser Yardımcısı Kemal Cavit Alpdemir'i evinde ziyaret etti.

17.08.2016 14:50  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

POLAT, "ŞEHİT YAKINLARIMIZIN VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

66. Mekanize Piyade Tugayı içerisinde darbe girişimine destekte bulanan isyancılara karşı yapılan müdahalede Boğaziçi Köprüsüne giderek tankların kışladan çıkmasına engel olmaya çalışan Kemal Cavit Alpdemir çapraz ateş sonucu bacağından ve kalçasından yaralanmıştı. Komiser Yardımcısı Alpdemir'i evinde ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sağlık durumunun günden güne iyiye gittiğini belirterek, "15 Temmuz gecesinin karanlığı Cavit Alpdemir gibi kardeşlerimiz sayesinde aydınlık bir sabahı getirdi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bizler her zaman şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Cavit kardeşimizin durumu hamdolsun günden güne daha iyiye gidiyor" ifadelerinde bulundu.

"DARBEYE KARŞI HEP BİRLİKTE TEK YÜREK OLDUK"

Başkan Polat, "Darbeye karşı milletimiz bir bütün oldu. Hep birlikte tek yürek darbeye karşı durduk. Çok şükür böyle kahraman, mübarek bir milletimiz var. Ömer Halis Demir gibi Kemal Cavit Akdemir gibi polislerimiz var. En yüksek mertebeler şehitlerimizin ve gazilerimizindir. 15 Temmuz bir direniş, bir destandır. Torunlarımız tıpkı bizim şimdi Çanakkale'yi öğrenip gururlandığımız gibi onlarda 15 Temmuz'u öğrenip atalarıyla gurur duyacaklar.

ALPDEMİR, "YİNE EN ÖN SAFLARDA MÜCADELE EDENLE EDERİM"

Bacağından ve kalçasından yara alan Alpdemir, "Çatışma bir buçuk saat civarında sürdü. Vurulduktan sonra yardımın gelmesini bekledim yanımdaki arkadaşlar bilincimin açık olması için sürekli konuşturdular beni. Ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra vücuduma saplanan mermiler çıkarıldı. Üç ay sonra bir ameliyatta bunun için geçireceğim. Ne aldığımız yaralar ne çektiğimiz acılar bizim vatan sevgimizi azaltmaz. Bu gün yine böyle bir hamle ile karşı karşıya kalsak yine en ön saflarda mücadele edenlerden olurum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Polat 15 Temmuz Gazisi Cavit Alpdemir'i ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement