Başkan Polat: "Fotoğraf Sanatını Önemsiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Polat: "Fotoğraf Sanatını Önemsiyoruz"

Başkan Polat: "Fotoğraf Sanatını Önemsiyoruz"

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti.

01.07.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti. Başkan Polat, "Yeşilyurt Belediyesi olarak, fotoğraf sanatını çok önemsiyoruz" dedi.

MAFSAD, Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi'ne destek veren kurum ve kişileri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret eden MAFSAD yönetimi, Başkan Polat'a Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi hakkında bilgiler verdi.

"FOTOKAMP OLDUKÇA BAŞARILIYDI"

Fotokamp'ın, Fırat Kalkınma Ajansı'na yönelik hazırlanmış bir proje olduğunu ve ajans tarafından başarılı bulunduğu için kabul edildiğini, ifade eden MAFSAD Başkanı İnan Orhan, Levent Vadisi'nde gerçekleştirilen fotokamp etkinliklerinin çok başarılı geçtiğini, katılımın beklenen sayının çok üzerinde olduğunu ve geribildirimlerin çok olumlu olduğunu söyledi. Organizasyonun her yıl yapılarak, Malatya'ya tanınmış fotoğrafçıların davet edileceğini ve bu sayede hem Levent Vadisi'nin hem de Malatya'nın tanıtımını yapmayı amaçladıklarını belirten Orhan, bir ilin tanıtımının en iyi fotoğrafla yapılabileceğini dile getirdi.

MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Güray Kuzu, fotokamp kapsamında Yeşilyurt'un fotoğraflanması ve katılımcıların Yeşilyurt'u daha iyi tanıyabilmesi için Yeşilyurt Belediyesi'nin katkılarıyla Yeşilyurt'a gezi düzenlediklerini, katılımcıların Yeşilyurt'u çok sevdiğini ve bol bol fotoğraf çektiklerini belirtti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise fotoğraf sanatını önemsediklerini, başkanlık olarak kendilerinin "Dört Mevsim Yeşilyurt" adıyla bir fotoğraf yarışması düzenlediklerini ve yarışmanın halen devam ettiğini dile getirdi. Yeşilyurt'u daha iyi fotoğraflayıp, tanıtabilmek için MAFSAD'ın, "Fotomaraton düzenleyelim" önerisine sıcak bakan Başkan Polat, önümüzdeki yıllarda böyle bir çalışmayı MAFSAD'la birlikte yapabileceklerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Polat: 'Fotoğraf Sanatını Önemsiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement