Başkan Rahmi Gençer, Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Rahmi Gençer, Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldi

Başkan Rahmi Gençer, Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldi

Ayvalık Ticaret Odası’ndaki toplantıya Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ticaret Odası Başkanı B. İbrahim Kantarcı, Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Süner, Belediye Danışmanı ve OSB Sorumlusu Ozan Coşkun’nun yanı sıra yatırımcılar katıldı.

10.06.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Ticaret Odası'ndaki toplantıya Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ticaret Odası Başkanı B. İbrahim Kantarcı, Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Süner, Belediye Danışmanı ve OSB Sorumlusu Ozan Coşkun'nun yanı sıra yatırımcılar katıldı.

Yeni yatırımcılarında katıldığı toplantıda yatırımcılar, yasal prosedür ve projede yer almak için üzerine düşen yasal yükümlülükleri sorma fırsatı buldu. Ayvalık Gıda Sanayicileri Derneği'nin 25 Haziran tarihinde Orhan Peker Sanat Galerisi'nde yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısına yatırımcıların katılım göstermesi için çağrıda bulunuldu.

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Kantarcı, "Ayvalık OSB'nin bölgemize ciddi bir değer katacağına düşünüyorum. Altınova çevresindeki tarım arazilerinin de daha ciddi bir şekilde kullanılacağını, çeşitli ürünlerin üretebileceğini ve hayvancılığın gelişerek ivme kazacağına da inanıyorum. Tarıma dayalı sanayi ile gelişen bölgemiz için Turizm-Zeytinciliğin iş birliğiyle projemizin faaliyete geçmesiyle bölgemiz, çok önemli bir cazibe merkezi olacaktır."dedi

Toplantıda konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Ayvalık'ın gelişimi konusunda bize en büyük katkı sağlayacak projelerden OSB için yasal bürokrasi aşamaları ÇED raporu ve zemin etüdünü tamamlamış bulunuyoruz. Planlama sürecinde olduğumuz bu dönemde yatırımcılarla görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik. Yeni yatırımcılarla sayımız giderek artıyor. Tüzel kişiliğe kavuşmak üzereyiz. Alt yapı ihalesine çıkıp ardından idari ve sosyal donatları bitirip, fabrikaların yerlerine geçmelerini sağlayacağız. Bu süreci en hızlı şekilde değerlendirmek için yoğun mesai harcıyoruz."dedi - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Rahmi Gençer, Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement