Başkan Ramazan'da İlçelerde - Son Dakika
Güncel

Başkan Ramazan'da İlçelerde

Başkan Ramazan\'da İlçelerde

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bu yıl 29 gün tutan Ramazan ayının 27 gününü ilçelerde iftar yaparak geçirecek.

07.06.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bu yıl 29 gün tutan Ramazan ayının 27 gününü ilçelerde iftar yaparak geçirecek. Sadece bir gün ailesiyle bir araya gelebilecek olan Başkan Yılmaz, iftar yaptığı her ilçede bir gece geceleyerek çalışma ve hizmetleri denetleyecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 19 ilçeye sahip olan Ordu'da ilk iftar programını Mesudiye ilçesinde gerçekleştirdi. AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu ile AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk'in de katıldığı iftar yemeğinde Mesudiyelilerle buluşan Başkan Yılmaz, iftar yemeğine katılan Bin 700 kişi ile tek tek tokalaştı.

İftar yemeğinin ardından Mesudiyelilere hitap eden Başkan Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayında hemşireleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Ramazan ayında ilçelerde Ordulularla bir arada olacağını belirten Başkan Yılmaz, "Bu ay 19 ilçemizde iftar yapacağız. 6 tane ilçe büyüklüğünde beldemiz var, oralarda da iftar yapacağız etti mi 25. Bir günde İstanbul'da Ordulularla bir araya geleceğiz, etti 26. Bir günde protokol iftarımız var, etti 27. Benim bir gün boşluğum var. Ramazan ayı zaten bu yıl 29 çekiyor. Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle olan o gönül bağımızı güçlendirmek ten dolayı oldukça mutluyum" dedi.

Ordu ili olarak Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, 20 Belediye Başkanı, mülki idare, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlara Ordu ili tarihinin en huzurlu ve bereketli dönemi yaşadıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, il genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi. Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl yol çalışmalarına 200 milyon lira ayırdıklarını belirten Yılmaz, "Bunun 37 milyon lirası Mesudiye ilçesine ayırdık. Yine bu yıl su yatırımlarına sadece 80 milyon lira para ayrıldı. Bunun 12 milyon lirası Mesudiye'ye harcanacak. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ramazan'da İlçelerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement