Başkan Saatcı: "Kişisel Çıkarını Düşünenler, Bunun Bedelini Ödeyecek!" - Son Dakika
Yerel

Başkan Saatcı: "Kişisel Çıkarını Düşünenler, Bunun Bedelini Ödeyecek!"

Başkan Saatcı: "Kişisel Çıkarını Düşünenler, Bunun Bedelini Ödeyecek!"

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Kendi ekonomik gelirini yükseltmek değil! Bu koltukları kişisel çıkarı ve etrafına menfaat sağlamak için kullananlar, bunun bedelini ödeyecek” dedi.

11.04.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Kendi ekonomik gelirini yükseltmek değil! Bu koltukları kişisel çıkarı ve etrafına menfaat sağlamak için kullananlar, bunun bedelini ödeyecek" dedi.

Fethiye Belediyesi'ne bağlanan eski Karaçulha Belediyesi'ne de uğrayarak daire amirleriyle kısa bir toplantı yapan Saatcı'nın makam koltuğuna oturmaması dikkatlerden kaçmazken, makama çağırdığı belediyenin daire amirlerine de net ifadelerle yeni dönemin nasıl olacağını anlattı. Başkan Behçet Saatcı, "Seçim bitti, artık seçimle işimiz yok. Önümüze bakacağız. Tabi herkesin bir yoğurt yiyişi var. Bizimde yoğurt yiyişimiz farklı. 15 yıldır yaptıklarımız meydanda.15 yıldır bir yanlışlık yapmış olsaydık, sıfır bir partiden sıfır bir başlangıçla bizi tekrar seçmezlerdi. Demek ki, doğru işler yapmışız. Bu anlamda herkes dünü unutacak. Benim dünle işim yok. Ama hiç kimse sanmasın ki, yapılan hakaret, söylenen kötü sözler sineye çekilecek! Ne Fethiye Belediyesi benim çiftliğimdi, ne de burası daha önce burada oturan arkadaşın çiftliğiydi. Bu makam ve mevkiler kişisel menfaatimizi yükseltmek için kullanılırsa, bu koltuk adama bedel ödetir. Bu bedelin ödetileceğini de herkes görecek. Bizim asli görevimiz, muhatap olduğumuz karşımızdaki halkın, refah seviyesini, huzurunu ve kaliteyi yükseltmek. Kendi ekonomik gelirimizi yükseltmek değil Bu koltukları kişisel çıkarı ve etrafına menfaat sağlamak için kullananlar kim olursa olsun bunun bedelini ödeyecek. Kimse kusura bakmayacak. Dün yapıldıysa da bunun bedeli ödenecek" dedi.

Saatcı; "Biz 'bize oy verdi, bize oy vermedi' diye kimseyi ayırmayız. Kin, intikam peşinde de değiliz. Yanlışın arkasında duran, yandaşlık yapan ve yanlışla beraber olan herkes bizden uzak olsun. Ne olursa olsun benim sizlerden beklentim, Fethiye'de olduğu gibi, Karaçulha'daki bu belediye şubemize gelen tüm vatandaşlarımız işi olsun veya olmasın gülümseyerek bu binadan ayrılmalarını sağlamak. Bizde vatandaşa efendilik yok, onlara hizmetkarlık var. Herkes görevini yapacak. Kimse adamın adamı olmayacak, benim de adamım olmayacak, devletin adamı olacak" diye konuştu.

İlerleyen günlerde Karaçulha'da belediye personeliyle daha detaylı toplantılar yapacağını ve haftanın belli günlerinde belli saatlerde Karaçulha'daki makamını kullanacağını belirten Başkan Saatcı, personelle de selamlaştıktan sonra Fethiye Belediye Binası'ndaki makamına geçti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saatcı: 'Kişisel Çıkarını Düşünenler, Bunun Bedelini Ödeyecek!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement