Başkan Sadak "Barış İnsanlık Standartlarını Yükseltir" - Son Dakika
Güncel

Başkan Sadak "Barış İnsanlık Standartlarını Yükseltir"

Başkan Sadak "Barış İnsanlık Standartlarını Yükseltir"

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, olağanüstü toplanan belediye meclisinin açılışında yaptığı konuşmada, barışın olduğu yerde insanlık standartlarının yüksek olduğunu ifade etti.

27.03.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediye Meclisi Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak başkanlığında, Siirt belediyesinin yeni hizmet binasında bulunan meclis salonunda Siirt belediye meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaşın katılımıyla denetleme komisyonun hazırladığı 2013 yıllı denetleme raporunu görüşmek gündemi ile toplandı.

Sadak, yaptığı konuşmada, yeni hizmet binasının yapımının Siirtli İş adamı Fadıl Akgündüz tarafından hiçbir karşılık beklenilmeden yapıldığını söyledi.

Sadak, "İşadamı, şeyh, ağa, devrimci, emekçi, siyasetçi, Kürt, Arap ve Türk olursan ol, ne olursa ol Siirt'tin, Türkiye'nin, Orta doğunun ve dünyanın barışa ihtiyacı var. Barışın olduğu yerde insanlık standartları yüksektir. Barışın olmadığı ve savaşın olduğu yerde insanlık standartları çok düşüktür. İnsana insanca yaklaşılmıyor. Fakat barış ortamlarından insan en yüce varlıktır. Bu Allah tarafından kuranda ayetler ile belirtilmiştir. Beş yıllık dönemlerinin tamamlanmasına 3 gün kala yeni hizmet binasında belediye meclisinin toplanmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Ancak bizim için bu binada oturmak önemli değildir. Şahlar, padişahlar, krallar sarayları kendileri için yaparlar. Kendilerine ölümsüz gözüyle bakıyorlar. Kendi çocukları ve yakınlarının bu saraylarda oturmalarına tahammül edemiyorlar. Ama demokratlar ve demokrasiyi özümsemiş insanlar sarayları toplumlar ve gelecek kuşaklar için yaparlar. Bu anlamda herkes bu gibi yerlere geçici gözüyle bakmalı ve buna göre hizmet etmeli. Ben demokrasinin toplumlar için ne kadar önemli olduğunu, demokrasi için ne kadar bedel ödenirse ödensin bunu bu ay çok iyi anladım" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Sadak 'Barış İnsanlık Standartlarını Yükseltir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement