Başkan Şahin: "Aziz Vatanımız Sahipsiz Değildir" - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin: "Aziz Vatanımız Sahipsiz Değildir"

Başkan Şahin: "Aziz Vatanımız Sahipsiz Değildir"

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Aziz vatanımız sahipsiz değildir.

31.10.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Aziz vatanımız sahipsiz değildir. Son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar devletimizin mücadelesi sürecektir" dedi.

Geçen günlerde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce güvenlik güçlerine gerçekleştirilen havanlı saldırıda 3 asker şehit olmuş, 5 asker de yaralanmıştı. Başkan Şahin, yaralanan askerlerden Bafra'nın Kanberli Mahallesi'nden Jandarma Piyade Er İlkay Korkmaz'ın ailesini ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Kanberli Mahallesi Muhtarı Fatih Şimşek ile birlikte Jandarma Piyade Er Gazi İlkay Korkmaz'ın babası Tahsin Korkmaz'a 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Şahin, daha sonra Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör'ü ziyaret eti.

Havan saldırısında diz kapağından yaralanan İlkay Korkmaz'ın ilk müdahalesinin Hakkari'de yapıldığı, bundan sonraki tedavisinin ise Ankara GATA'ya sevk edilerek orada devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Gazi İlkay Korkmaz'la telefonla konuşan Başkan Şahin şunları söyledi: "Kendisi ile telefonla görüşerek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Dizinden ameliyat olan gazimizin, morali ve sağlığı gayet iyi. Hemşirelerimize selamı var. Devletimiz bütün imkanları ile güvenlik güçlerimizin yanında. Kısa zaman içerisinde GATA'ya sevk edilecek ve orada tedavisi sürecek. İnşallah en kısa zamanda da aramızda olacak. Bir kez daha kendisine ve tüm gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bizler ailesi ile her an irtibatımızı sürdürüyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa yanlarındayız. Bu vesile bu hain saldırı da şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şu iyi bilinsin ki, aziz vatanımız sahipsiz değildir. Bu mücadelede milletimizin ne Mehmetleri biter ne de azmi. Son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mücadelesi sürecektir." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin: 'Aziz Vatanımız Sahipsiz Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement