Başkan Şahin'den Devlet Hastanesi'ne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin'den Devlet Hastanesi'ne Teşekkür Ziyareti

Başkan Şahin\'den Devlet Hastanesi\'ne Teşekkür Ziyareti

Samsun Bafra Belediyesi 12. Geleneksel Sünnet Şöleni için hazırlıklarını sürdürüyor.

18.08.2015 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra Belediyesi 12. Geleneksel Sünnet Şöleni için hazırlıklarını sürdürüyor. 26 Ağustos tarihinde Ali Kale Turistik Tesisleri'nde yapılacak Sünnet Şöleni'nde Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak, ilahiler söylenecek, çeşitli yemek ikramları yapılacak.

Çocukların şölende rahat olmaları ve eğlenmeleri için şölenden önce sünnetleri Bafra Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Ak'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Şahin, Başhekim ile birlikte çocukların sünnetlerini sağlıklı ve başarılı şekilde gerçekleştiren ve yakından ilgilenen Üroloji Operatör Doktorları Burhan Sağlam, Murat Yurt ve Çocuk Cerrahisi Operatör Doktoru Ömer Faysal Çadır ile sağlık personelini ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Şahin daha sonra sünnet olan çocukları ve aileleri odalarında ziyaret etti Çocuklarla ve ailelerle sohbette bulundu. Aileler, başkan Şahin'e ilgisi ve destekleri için teşekkür ettiler.

Başkan Şahin burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Belediyemiz, bundan 12 yıl önce çok güzel bir etkinlik başlattı. Biz de bu etkinliği 7 yıldır devam ettiriyoruz. Çocuklarımızın sevinçleri bizim de sevinçlerimizdir. Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda ve uzman ellerde sünnetlerinin gerçekleşmesi için Devlet Hastanemiz'de sünnetlerini yaptırdık. Başta değerli Başhekimimiz Uzm. Dr. Fatih Ak olmak üzere üroloji operatör doktorlarımız Burhan Sağlam, Murat Yurt ve Çocuk Cerrahisi Uzman Doktoru Ömer Faysal Çadır'a, sağlık personeline çok teşekkür ediyorum. 26 Ağustos'ta Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri'nde yapılacak şölende, Bafra halkının çocuklarımızı yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. Çocuklarımızın bu anlamlı ve güzel gününde ilçe protokolümüzü, siyasilerimizi, muhtarlarımızı, basınımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, hemşehrilerimi bir ve beraber olmaya davet ediyorum. 26 Ağustos'ta Sünnet Şöleni'ne tüm halkımızı davet ediyorum." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin'den Devlet Hastanesi'ne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement