Başkan Şahin, Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin, Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Şahin, Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Altınkaya ve Kızılırmak Mahallelerini bir birinden ayıran Çaycılar Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

30.06.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Altınkaya ve Kızılırmak Mahallelerini bir birinden ayıran Çaycılar Sokak'ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şahin'e, incelemelerde Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ve Altınkaya Mahalle Muhtarı Ali Şengül eşlik etti. İlçenin farklı noktalarında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Şahin, "İlçede bu yaz yoğun bir şekilde kaldırım ve asfalt çalışmalarına ağırlık verdik. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etme gayretindeyiz. Kaldırım ve Bordür Taşı Üretim Tesisimizde kendi imkanlarımızla imal ettiğimiz bu taşlarla sokaklarımızı güzel bir görünüme kavuşturacağız. Ramazan ayı olmasına rağmen özveri ile çalışarak başlanılan işi kısa sürede bitirme gayretindeler. Bu nedenle öncelikle işçilerimize ve çalışmalar esnasında bizlere anlayış gösteren hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin, Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement