Başkan Şahin, Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Şahin, Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, yapımı bir süredir devam eden Tosya Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

22.01.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, yapımı bir süredir devam eden Tosya Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bin 150 metrekare alan üzerine kurulan Tosya Kültür Merkezi'nin ilçeye, eğitim ve kültür anlamında çok büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

İnşası tamamlanan kültür merkezinde iç düzenlemelerin aralıksız devam ettiğini anlatan Şahin, "Tosya, tarihi ipek yolu üzerinde, binlerce yıldır bir çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir bölgede olması nedeni ile, tarihi ve kültürel açıdan oldukça zengin bir ilçe. Bu özellikler göz önüne alındığında, Tosya'mızda, acil ihtiyaç olan, içinde her türlü kültürel, sanatsal, eğitsel faaliyetin hayat bulacağı kültür merkezini en kısa sürede hayata geçirmekten büyük mutluluk duyacağız." dedi.

Şahin, kültür merkezinin sergi salonları, amfi salon, eğitim bölümleri jimnastik salonu gibi bir çok bölüm olduğunu igfade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Şahin, Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement